SUZE, TUGA, NEVERICA... Ovako su "orlovi" reagovali kada je Srbija izgubila i ispala sa Svetskog prvenstva u Kataru (FOTO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 23:56

SVETSKO prvenstvo u fudbalu 2022. završeno je prevremeno za fudbalsku reprezentaciju Srbije, prevremeno po njenim planovima, a to je veoma teško palo "orlovima".

СУЗЕ, ТУГА, НЕВЕРИЦА... Овако су орлови реаговали када је Србија изгубила и испала са Светског првенства у Катару (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija je ispala sa Svetskog prvenstva i to nakon što ju je Švajcarska pobedila posle preokreta u 3. kolu grupe G.

Čim je ovaj mundijalski meč u Kataru okončan, emocije su pokuljale iz "orlova".

Bilo je i suznih očiju, i muka na terenu, a kako su priznali igrači - i u svlačionici, a kako je sve to izgledalo dok su Švajcarci slavili na terenu, pogledajte u foto-galeriji koju smo vam pripremili:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŽELIM DA KAŽEM ŠTA MI JE NA SRCU: Igor Duljaj emotivno govorio o sinu Dejana Stankovića