STANKOVIĆ DOBIJA OTKAZ U ITALIJI? Oglasio se predsednik Sampdorije, otkrio kakva je Srbinova sudbina

Novosti online

14. 11. 2022. u 16:35

DEJAN Stanković i Sampdorija, završena priča? Ili ipak nije? Strasti su se stišale u Italiji, a čelnici Sampdorije rešili su da ukažu poverenje srpskom treneru do kraja sezone u najmanju ruku.

СТАНКОВИЋ ДОБИЈА ОТКАЗ У ИТАЛИЈИ? Огласио се председник Сампдорије, открио каква је Србинова судбина

FOTO: EPA

Posle poraza od Lećea govorilo se o smeni trenera Stankovića, a sada duvaju neki drugi vetrovi u Đenovi. Predsednik Sampe Marko Lana, rekao je da smene neće biti.

- Stanković ostaje do kraja. Molim vas da napišete, poverenje nije ograničeno. Vodiće Sampdoriju do poslednjeg kola, kakvi god da su rezultati, pojasnio je Lana.

Klub će se u zimskom prelazom roku dodatno pojačati, uz određena ograničenja.

- Možemo da dovodimo samo fudbalere na pozajmicu ili one koji su slobodni na tržištu. Tražimo igrače željne borbe, sa izraženim karakterom. Greši svako ko misli da može da dođe u Sampdoriju da se šeta po terenu, dodao je Lana.

Od momenta kada je Marko Đampaolo napustio klub i zamenio ga nekadašnji trener Crvene zvezde, klub je upisao samo jedan trijumf.

- Stanković ne želi da napusti brod. Iskoristićemo pauzu koja sledi u šampionatu. Poraz od Lećea jeste bio bolan, plaćamo svaku grešku, čak smo primili gol iz prvog udarca ka našem čuvaru mreže. Sve je protiv nas, ali verujemo u spas, dodao je Nenad Sakić, Stankovićev saradnik u stručnom štabu Sampdorije.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrike prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije