PARTIZAN DOBIO PRELEP POKLON NA 77. ROĐENDAN: "Grobari" će biti posebno oduševljeni (VIDEO)

Novosti online

04. 10. 2022. u 15:47

FUDBALSKI klub Partizan kao pokretač i SD Partizan danas slave 77. godina postojanja, a tim povodom objavljena je obrada pesme koju "grobari" prosto obožavaju.

ПАРТИЗАН ДОБИО ПРЕЛЕП ПОКЛОН НА 77. РОЂЕНДАН: Гробари ће бити посебно одушевљени (ВИДЕО)

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Partizan je osnovan na današnji dan 4. oktobra 1945. godine u Beograd, pod nazivom Fiskulturno društvo Centralnog doma Jugoslovenske armije u kome su se, po ideji Svetozara Vukmanovića Tempa, okupljali samo pripadnici vojske. 

Klubovi iz crno-bele porodice su narednih 77 godina osvajali titule evropskih šampiona, sportisti pisali istoriju svojih sportova i postavljali nove standarde.

Za to vreme najvatrenije pristalice fudbalskog kluba imale su sijaset pesama koje su odzvanjale jugom, ali jedna je zauzela posebno mesto u srcima navijača Partizana - "Tango smrti".  

Naime, pesma "Poslednji tango" koju u filmu "Balkan ekspres" izvodi glumica Tanja Bošković doživela je specijalnu obradu, a poznatu melodiju i reči sa platna sada prati modifikovan čvšći zvuk.

Ovu obradu otpevao je popularni Krsma, frontmen benda JNA, koji je poznat upravo po navijačkim pesmama Partizana.

- Srećan rođendan našem Partizanu uz želju da baklje na grbu gore još puno godina. Za puno titula, za jedinstvo u klubu i na tribini - stoji u opisu pesme objavljene na Jutjubu.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni