AMERI ODLEPILI ZA SRBINOM: Bivši napadač Crvene zvezde dobio veliko priznanje u Los Anđelesu

Novosti online

02. 10. 2022. u 17:39

DEJAN Joveljić, nekada veliki talenat Crvene zvezde, mesto pod suncem našao je u Americi, gde je svojim sjajnim golovima očarao sve ljubitelje MLS lige. Navijači Los Anđeles Galaksija odali su veliko priznanje srpskom fudbaleru koji je njihov pravi miljenik.

АМЕРИ ОДЛЕПИЛИ ЗА СРБИНОМ: Бивши нападач Црвене звезде добио велико признање у Лос Анђелесу

FOTO: Printrksin/Instagram/FSS

Naime, naš napadač proglašen je za najboljeg igrača kluba iz Kalifornije po izboru navijača.

Remijem protiv Real Solt Lejka Galaksi je izborio plej-of MLS lige. Jedini gol za domaće postigao je Brazilac Daglas Kosta sa bele tačke. Imali su još nekoliko šansi da slave na ovom duelu, pre svega još jedan jedanaesterac, ali ga nisu iskoristili kao ni druge prilike.

Na kraju dana - 1:1, dovoljno za slavlje domaćih povodom ulaska u plej-of i nastavka borbe za titulu. U celoj ludnici navijači su proglasili igrača sezone. Po njihovom izboru to je Dejan Joveljić koji je odigrao zapaženu rolu ove sezone.

Ovaj talentovani golgeter 10 puta je tresao mrežu i imao tri asistencije na 30 utakmica u dosadašnjem delu sezone. Joveljić je svega sedam puta ove sezone bio u startnih 11, ali to ga nije omelo da  sa skoro golom po meču postane najproduktivniji fudbaler MLS lige, barem kada su u pitanju igrači koji su sakupili minimum 900 minuta.

Zlatnog džokera Galaksija navijači u Los Anđelesu obožavaju, a neretko se vide i brojne srpske zastave na njihovom stadionu, kao dokaz da je Srbin postao pravi hit preko Atlantika.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima