Crvena zvezda je poražena u drugom kolu Lige Evrope, a način na koji se to desilo je teško pao njenom treneru.

Gile

15.09.2022. 21:01

Ma nemas ti pojma kao i cela uprava koja je dovela jos gore Van lapare,Dionie i ostale.Onaj Bukari,nije ni za Graficar,kao ni Kangva,Mustafa,a tek Kulibali,penzioner Pesic.Prodali u bescenje Pavkova,Ohia a doveli trube za velike pare.Uprava napolje

Iskren Zvezdas

15.09.2022. 21:41

Prijatelju, lepo ti spakuj kofere i idi odavde, molim te, koga bre ti da treniras???? Nisi ti dorastao za ovaj nivo! Uzmi i Srnica i vodi ga kuci kod tebe! A sta je s upravom koja je najavljivala oko 100 mil.eura za dve godine, ove godine u LS i sledece godine direktno u LS! Poklonili ste jednog od bokjih strelaca ( Ohija) a doveli ste istrosenog Kulibalija, koji nezna gde je levo! Strasno, kako se vi igrate s nama navijacima! A ti brate, idi kuci, prevelik je ovo zalogaj za tebe!

Vlado

15.09.2022. 21:57

Da li su individualne greske,ili ne,to nikoga od navijaca ne interesuje.Tu analizu treba izvrsiti sa igracima,a ono sto je sustina je da vec dvije utakmice gubite kao posledice bezkrvne i lose organizovane odbrambene igre.Ako se igraci probude tek posle primljenog gola,to je greska trenera.Sve u svemu,nadajuci se boljoj igri sa novim trenerom,sve je ostalo na nadanjima.

Lajoš

15.09.2022. 22:12

Milojeviću ne batali.Zvezda nema plan igre posebno u napadu.Sve je prepušteno slučaju.kao što se dogodilo Nikoliću . Analiziraj igru Trabzona,čim je centar dobio loptu lijeo i desno krilo čekaju loptu napeti kao puška da se sjure prema golu..Tvoj najbrži igrač Bukari koji može brzinom stvoriti višak igrača u napadu ne igra na desnoj strani,nego neki polušpic,pa tko ć e onda ubaciti loptu u kazneni prostor.Loš plan igre, još lošije postavljanje igrača i sve presporo. Ključ za pobefu u Beogradu je ,uigrati akcije kojima će se iskoristiti brzina Bukaria i njegovi centaršutevi.

Vlado

15.09.2022. 22:14

Stice se dojam posle ovakve analize trenera Milojevica da je ovo ucesce C.zvezde,ove godine unaprijed otpisano.Protiv Monaka je bio kriv sudija,sada su krive individualne greske i td.Ako niste sposobni da pobjedjujete,odmah pondesite ostavku.Ne samo da niste zadrzali nivo igre trenera Stankovica,nego je igra puno losija.Zato recite da vi snosite odgovornost za poraze,a ne nikako sudije,individualne greske igraca i slicno!

Dragan

15.09.2022. 22:30

vece sta ti rsdis od ekipe. Kakva je to kukavicka taktika i igra. Gore vodis od Stankovica ciji ce rad Zvezda godinama placati jer je unistio poznstu zvezdinu skolu igre i uveo interov naksradni fudbal.