PETRIĆU SMETA JEDNA STVAR: Kritikujte mene, a ne igrače, oni su najmanje krivi

Tanjug

17. 08. 2022. u 13:19

TRENER fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je uoči sutrašnjeg prvog meča plej-ofa za plasman u grupnu fazu Ligu konferencija, protiv malteškog Hamruna u Humskoj od 21 sat, da je rival nezgodan i da će njegova ekipa morati da uradi izvesne domaće zadatke.

ПЕТРИЋУ СМЕТА ЈЕДНА СТВАР: Критикујте мене, а не играче,  они су најмање криви

FOTO: Partizan/M. Todorović

- Juče smo imali malu analizu. Profesionalci su naši igrači i vode računa o tome protiv koga igraju. To su sve stranci, ekipa koja je igrala šest utakmica u Evropi. Prošli su možda malo srećno Levski, ali su nezgodna ekipa. Sutra moramo da uradimo tri, četiri domaća zadatka da bismo bili na nivou. Dobar kuvar ne odaje svoje tajne. Ne bih hteo da potenciram šta je to, rekao je Petrić na konferenciji za medije u Humskoj.

Strateg crno-belih debitovao je pobedom u Superligi protiv Mladosti GAT (1:0), a smatara da bi plasman u Ligu konferencija bila injekcija samopouzdanja za njegovu ekipu.

- Mi u nedelju ne igramo, imamo sutra utakmicu, pa u četvrtak. Ako se plasiramo i pružimo bolji utisak, momci će izaći iz krize. Imao sam u karijeri dvaput ovakvu situaciju, samo u jednostavnim stvarima mogu da izađu iz krize, rekao je Petrić.

Bivši fudbaler i funkcioner kluba iz Humske pozvao je sve navijače da podrže ekipu i da, ako je potrebno, kritikuju samo njega.

- Bio sam i igrač i funkcioner ovde, i kao igrač sam prolazio ovo što igrači danas prolaze. Smeta mi kad navijači prozivaju igrače koju su najmanje krivi. Ako treba neko da se proziva, neka prozivaju mene, ali neka budu svi uz igrače. To je bitno, pogotovo za mlade igrače,kazao je on.

Petrić je ponovio da su Partizanu neophodna pojačanja na sredini terena.

- Želimo da pojačamo sredinu terena, trebaju nam dva igrača na toj poziciji, ali želeo bih da se igrači opuste i razmišljaju o svom poslu. I da rade što trenutno mogu da rade u ovom trenutku, rekao je trener crno-belih i najavio da se u tim vraćaju Kvinsi Menig i Siniša Saničanin.

Revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu konferencija između Hamruna i Partizana na programu je 25. avgusta (20.00) na Malti.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)