"ZAPADNA PROPAGANDA ISPIRA MOZAK!" Bivši fudbaler Crvene zvezde digao Rusiju na noge

Novosti online

11. 08. 2022. u 20:31

BIVŠI reprezentativac Srbije dao je intervjuu za "Čempionat", o kome bruji Rusija.

ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА ИСПИРА МОЗАК! Бивши фудбалер Црвене звезде дигао Русију на ноге

Foto: Profimedia

Naime, Nemanja Pejčinović, nekadašnji štoper Crvene zvezde, koji je tri puta nosio dres naše nacionalne selekcije, a u toku karijere je četiri godine igrao za Lokomotivu iz Moskve, otkrio je da mu nije jasno zašto su strani fudbaleri otišli iz Rusije nakon početka sukoba u Ukrajini.

- Niko ne sme da dira Rusiju. Ne razumem zašto su svi ti stranci otišli iz zemlje. Poneli su se kao devojčice. Tako ne rade pravi muškarci. Zašto su uopšte dolazili u Rusiju, zarađivali novac, a onda posle pričali kako je tamo loše? To je čisto sr**e. Zapadna propaganda je isprala mozak ljudima. Stranci ni ne znaju šta se stvarno događa - rekao je Pejčinović.

On je odluke onih koji žele da odu iz Rusije nazvao velikom greškom.

- Sad je trenutak da se stranci odluče da li su za istok ili za zapad. Ako ti odu na zapad, napraviće veliku grešku. Tamo neće zarađivati kao što mogu u Rusiji.

Foto: FK Voždovac

I "vrapci na grani znaju" da se Rusija suočava sa sankcijama, ali, uprkos tome, Pejčinović ne brine za budućnost ove zemlje.

- Rusija je zemlja koja je sama sebi dovoljna, može sama da se izdržava, ne zavisi ni od koga. Za razliku od Evrope, ova zemlja je u dobroj situaciji za život. Rusiji nisu potrebni izdajnici, pustite ih neka se odvuku na sve četiri - zaključio je bivši igrač beogradskog velikana sa "Marakane".

Tridesetčetvorogodišnji centralni bek, prve fudbalske korake napravio je na Banjici, igrajući za Rad, a kao mlad je prešao je u redove Crvene zvezde, gde se zadržao tek pola godine. Iz Rada je prodat Nici 2011. godine, a 2014. je pošao putem Moskve i obukao dres Lokomotive, u koju je došao kao slobodan igrač.

Nakon četiri godine je prešao u Kinu, a godinu i po dana iz Jataija je stigao na Voždovac. Za Fakel iz Voroneža je igrao od 2020, do 2022. godine, a od ovog leta je u potrazi za novim ugogom, i novom destinacijom.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju