GADI MI SE RONALDOVO PONAŠANJE! Legendarni fudbaler Mančestera kome je Portugalac bio kapiten, oštro opleo po zvezdi Junajteda

Novosti online

05. 08. 2022. u 20:27

NE stišava se bura oko zvezde "crvenih đavola".

ГАДИ МИ СЕ РОНАЛДОВО ПОНАШАЊЕ! Легендарни фудбалер Манчестера коме је Португалац био капитен, оштро оплео по звезди Јунајтеда

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda Geri Nevil više nema problem da kritikuje svoje bivše saigrače. Legendarni desni bek iz Fergijeve ere, uputio je oštre reči kada je pred očima ostrvske javnosti udario na zvezdu "Old traforda".

Proslavljeni engleski fudbaler je istakao da Portugalac "igra razne igrice u svlačionici" i da kao miljenik Mančestera, ne sme sebi da dopusti takvo ponašanje.

Foto: EPA

Nevil ističe da je Ronaldo u poslednje vreme pravio nekoliko gafova, koje jedan profesionalni fudbaler ne bi smeo sebi da dopusti.

To se pre svega odnosi na njegove zahteve da napusti klub ovog leta, nepojavljivanje na pripremama, ali i izlazak sa stadiona, u trenutku kada su njegovi saigrači još uvek bili na terenu.

- Meni se kao bivšem kapitenu Mančester junajteda gadi da gledam ovakvo ponašanje. Zvezda Mančester junajteda igra razne igrice u svlačionice, a kao takav, ne smeš ovako da se ponašaš. Ovo se dogodilo već nekoliko puta u poslednjih nekoliko godina. Imali smo Pola Pogba koji se stalno ovako poigravao s klubom - rekao je Nevil u razgovoru za "Overlap".

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Ronaldo je zbog "porodičnih obaveza" propustio veći deo Junajtedovih priprema, a trener Ten Hag je izjavio i da će on morati još mnogo treninga da obavi pre nego što postane konkurent za prvu postavu.

I ova nova izjava Nevila pokazuje koliko je Kristijano razočarao ljudi svojim ponašanjem u poslednje vreme...

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale