RONALDO U NEVERICI: Vratio se na teren, ali ovo nije očekivao (FOTO)

Novosti online

31. 07. 2022. u 17:53

JEDNA od najnapetijih letnjih sapunica kad su fudbalsk itransferi u pitanju završena je ovog vikenda kada je Krisitjano Ronaldo najavio da će zaigrati za Mančester junajted protiv Rajo Valjekana, što je dobar signal da će Portugalac bar do sledećeg leta ostati na Old Trafordu. Novi menadžer đavola Ten Hag potvrdio je da će Ronaldo igrati protiv španskog tima, a potvra toga stigla je sa zvaničnog sajta Junajteda objavom sastava.

РОНАЛДО У НЕВЕРИЦИ: Вратио се на терен, али ово није очекивао (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Ronaldo je slavodobitno najavio da se u nedelju vraća na teren "kao kralj", ali tek danas se doznalo o kakvoj se utakmici radi. Reč je o prijateljskom susretu u kome će Ronaldo zaigrati uz Junajtedove rezerve, klince i neke druge igrače koji nisu dobili priliku u dosadašnjim prijateljskim utakmicama.

On, dakle, jeste u prvih 11, ali osim njega na tom meču startovaće još samo jedan prvotimac Junajteda iz prošle sezone, a to je Rafael Varan koji će poneti i kapitensku traku.

Inače, "pravu" prijateljsku utakmicu odigrali su juče prvotimci đavola i izgubili sa 1:0 od Atletiko Madrida. Za Junajted su i na tom meču deo utakmice odigrali Eriksen, van de Bik i Garner koji će i danas praviti društvo petostrukom osvajaču Zlatne lopte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a