HRVAT PROVOCIRA: Sramne optužbe na račun Nišlija! Golman Maltežana se pita da li je namerno isključena struja na Čairu?

Novosti online

29. 07. 2022. u 21:43

GOLMAN fudbalskog kluba Gzira, Hrvat Darijan Žarkov, izjavio je danas za Jutarnji list da je Radnički iz Niša potcenio tim sa Malte, kao i da su uslovi za trening u Nišu bili veoma loši.

ХРВАТ ПРОВОЦИРА: Срамне оптужбе на рачун Нишлија! Голман Малтежана се пита да ли је намерно искључена струја на Чаиру?

FOTO: AP

Gzira je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (3:1 u penal seriji) juče eliminisala Radnički iz Niša u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Revanš meč je, baš kao i prvi duel na Malti, završen rezultatom 2:2, a posle produžetaka na semaforu je stajalo 3:3, pa su pobednika odlučili penali.

- Iskreno, svi smo junaci. Mislim da je cela ekipa dala svoj doprinos i ne želim sebe da stavljam na prvo mesto. Samo ekipa, svi smo ''poginuli'', pogotovo nakon prvog dana kad su nas stavili da treniramo na veštačku travu na kakvoj se kod nas u Zagrebu doslovno ne igraju ni termini. Ušli su potcenjivački, bila je sve vreme priča da će se Gzira proći, da se mora proći. Međutim, Gzira je pokazala i te kakva ''mu*a'' i da nismo protivnik s kojim može tako da se postupa - izjavio je Žarkov za "Jutarnji list".

Meč na Čairu obeležio je i kvar na jednom od reflektora pri vođstvu Radničkog od 2:1. Sudija je zbog toga produžio meč za 12 minuta, a Maltežani su u poslednjim sekundama došli do izjednačenja.

- Bili smo skoro 10 minuta bez struje. Nismo znali da li se to dogodilo namerno ili je zaista bilo reči o kvaru, ali smo se dogovorili da nema odustajanja i da idemo do poslednje sekunde. Tačno tako je i bilo, jer se uvek kaže da nije gotovo dok sudija ne svira kraj - istakao je golman Gzire.

Rival timu sa Malte u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija biće austrijski Volfsberger.

Bonus video: "Piksi, vidimo se, brate!" - Kad Nišlije vide da je Dragan Stojković došao da gleda Radnički

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)