LUKA JOVIĆ JE DEO VELIKIH PLANOVA: Hvalospev trenera Fiorentine o Srbinu: "On je veliki šampion!"

V.M.P.

29. 07. 2022. u 11:00

STRATEG fudbalera Fiorentine Vinćenco Italijano otkrio je koliko velike planove ima za najnoviju akviziciju "Viole" Luku Jovića.

ЛУКА ЈОВИЋ ЈЕ ДЕО ВЕЛИКИХ ПЛАНОВА: Хвалоспев тренера Фиорентине о Србину: Он је велики шампион!

Foto Instagram/lukajovic

Srpski golgeter je nedavno stigao u Toskanu iz madridskog Reala, gde nije dobio minutažu dovoljnu da pokaže fudbalske kvalitete.

Sudeći po izjavi njegovog novog trenera, ljubitelji fudbala imaće priliku da svakog vikenda gledaju srpskog reprezentativca širom travnatih površina na Apeninima.

- Moramo sve da uradimo kako bismo ponovo aktivirali Jovića. On ponovo može da bude važan na terenu. Kao veliki šampion ima sve šanse da se ponovo vrati na taj put. Jović može da bude igrač koji će da nosi celu ekipu. Ima dosta stvari koje su kod njega za analizu - rekao je Italijano.

Screenshot / FK Fiorentina TV

Jović je na tri prijateljske utakmice u dresu novog kluba postigao čak pet golova i demonstrirao sjajan njuh za gol, koji ga je oduvek krasio.

- Dobro smo radili sve vreme, napravili smo odličan plan, a odlučili smo da neki dani budu potpuno slobodni za igrače, da mogu da rade šta god požele i rekreiraju se. Bili su pod velikim opterećenjem treninga - istakao je Italijano.

Fiorentina će u meču prvog kola nove sezone Serije A, koji je zakazan za 14. avgust, na svom terenu igrati protiv Kremonezea.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)