AMERIKANCI OSTALI ZATEČENI: Umesto da igra, Nik Kirjos izašao na teren, uradio ovo - i otišao s turnira (VIDEO)

Novosti online

27. 07. 2022. u 18:52

NIK Kirjos i kada igra i kada ne igra tenis - živi životom koji privlači prilčno pažnje. Dok igra, ima tu i bravura, a i ne mali broj incidenata sa sudijama i publikom, a kada ne igra, o njegovim komentarima često priča sportska javnost celog sveta.

АМЕРИКАНЦИ ОСТАЛИ ЗАТЕЧЕНИ: Уместо да игра, Ник Кирјос изашао на терен, урадио ово - и отишао с турнира (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Sada je uradio nešto što, u dosadašnjem toku njegove karijere nije bio slučaj.

Naime, pred publiku na turniru u Atlanti izašao je koji minut pred početak samog nadmetanja i obavestio je - da neće igrati:


- Prvo, moram da kažem da me jako pogađa činjenica da ne mogu da igram večeras. Osvojio sam ovaj turnir jednom, igrao na njemu možda i najbolje u karijeri, hteo sam da i sada za vas priredim šou, ali nisam u stanju da pružim svoj maksimum danas. Izuzetno mi je žao. Ostaje mi nada da bih, možda, mogao da u nastavku ove nedelje igram u dublu s Tanasijem (Kokinakisom), ali nadam se nećete biti previše strogi prema meni. Stvarno sam samo želeo da izađem na teren, pogledam vas u oči i kažem vam da vas volim, te da ću sledeće godine u pojedinačnoj konkurenciji dati sve od sebe - rekao je australijski teniser.


Zvaničan razlog za njegovo povlačenje s turnira u Atlanti je povreda levog kolena.

U glavnom delu žreba, Kirjosa, inače 47. na ATP listi, zamenio je Adrijan Manarino koji je "na brzinu uskočio" na turnir i pobedio nesuđenog Nikovog rivala, kvalifikanta Petera Gojovčika, sa 6:3, 7:6(7).

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije