BIZARAN INCIDENT: Neverovatno! Francuza skupo koštala šetnja šumom

Novosti online

22. 07. 2022. u 09:59

ZNALI su fudbaler da se povrede van terena na čudan način, a igrač Liona Aleksandar Lakazet neće igrati zbog neobičnog incidenta.

БИЗАРАН ИНЦИДЕНТ: Невероватно! Француза скупо коштала шетња шумом

FOTO: EPA

Naime, napadač će propustiti prijateljsku utakmicu protiv Fejenorda zbog toga što su ga ujele ose.

Kako pišu francuski mediji, nekadašnji igrač Arsenala je šetao šumom sa Musom Dembeleom kada ih je napao roj osa i Lakazet je izvukao deblji kraj, dok je njegov saigrač bolje prošao.

- Aleksander mora na pauzu zbog uboda osa, ostaje da se vidi koliko će mu vremena biti potrebno za oporavak. Musa se brzo vratio na trening i biće na raspolaganju treneru. Lakazet, Korentin Toliso i Maksens Kakere neće biti deo tima u Roterdamu - navodi "L'Ekip".

Podsetimo, ovaj 31-godišnjak se posle pet godina provedenih u Arsenalu vratio u klub u kojem je ponikao, a povratnički debi mogao bi da ima u prvom kolu Lige 1 protiv novajlije Ažaksioa.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna