NA utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koja je odigrana sinoć na zagrebačkom "Maksimiru" između Dinama i Škupija zabeležene su skandalozne scene kada su hrvatski navijači zajedno sa Albancima iz Severne Makedonije skandirali "Ubij Srbina".

Zoran

20.07.2022. 09:02

Браћа по матери,иста багра. Још само да видимо какве ће казне да буду од УЕФА,ако и буде казни шта ме не би изненадило.

Dr

20.07.2022. 09:04

Није то никакав "скандал", већ природно стање предметног (полу)света и његове (не)свести. Ко год то не разуме или одбија да разуме - у огромном је проблему. И увући ће све нас колективно у исте проблеме које смо са истима имали и у Првом и у Другом светском рату, али и пре и после тога. Већ виђено, нажалост.

sedi1

20.07.2022. 10:07

... skandal je, što naše novine obja om ovakvih gluposti, daju im na težini.... ... kada nebudemo obraćali pažnju na tu bolest... ni njima neće ništa značiti... oni su za nas ustaše, mi za njih č(ć)etnici... ... FSS treba da se bavi time....

Ljubica

20.07.2022. 11:03

@ sedi 1 Ne bih baš rekla da može sve da se poistoveti, jer iz Srbije nisu oterani Hrvati, a iz Hrvatske jeste većina Srba i ja sam jedna od njih. Dok god budu uspevali da Vas i mnoge druge ubede da su Srbi sami krivi za sve, ponavljaće se takve stvari. Ne mislim da treba da im uzvratimo mržnju, ali nikako ne smemo zaboraviti težinu njihove mržnje i koliko duboko može da se razvije.

sedi1

20.07.2022. 22:35

.... @ljubice ja pričam o tone šta je čija nadležnost, a ne ko je koga isterao... .... prošlo je preko 25 god.od poslesnjeg sukoba.. a kroz vekove je poznata naša srpska naivnost, pa nam nije bio dovolhan Jasenovac,... i druga stratišta,...nego nam je joža podmetnut da nas i tada zavara, a vekovima pre i da ne pričam... Toliko o nefudbalskim temama... nemamo mi više pravo da budemo naivni i pinovo da kukamo... pamet uglavu....