"NE PRIJA NAM OVO!" Ilija Stolica posle dramatičnog meča Radnički - Partizan: Utakmica nam je izmakla kontroli...

Novosti online

15. 07. 2022. u 22:21

VRLO je interesantna bila utakmica na niškom "Čairu" na kome su u 2. kolu Mocart bet Superlige Srbije snage odmerili Radnički i Partizan, a imajući u vidu ishod - i ne čudi izjava trenera crno-belih, Ilije Stolice.

НЕ ПРИЈА НАМ ОВО! Илија Столица после драматичног меча Раднички - Партизан: Утакмица нам је измакла контроли...

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, Radnički je vodio sa 1:0 i 3:1, da bi na kraju meč bio okončan bez pobednika, jer je Partizan svojim drugim penalom, dosuđenim u petom minutu sudijske nadoknade vremena, izbegao poraz.

Remi, naravno, nije zadovoljio Stolicu:

- Ne možemo mi nikad da budemo zadovoljni bodom. Mislim da je ova utakmica izmakla kontroli iz raznoraznih razloga. Jednostavno, videli ste, način na koji je pristupljeno samoj utakmici... Pokušali smo da smirimo to, da unesemo više mirnoće u igru, međutim, razni faktori su uticali da to ne bude tako - započeo je trener Partizana izjavu za TV Arena sport.

Upitan da li bi možda, s ove distance, promenio odluku da na poluvremenu uvede Šehovića na mesto desnog beka i tamo ipak stavi Marka Živkovića, kratko je prokomentarisao:

- To su stvari taktičke prirode, koje ne vredi sada raspravljati. Izanaliziraćemo sve, šta je bilo, šta nije moglo - naglasio je Ilija Stolica, koji je na kraju odbio da prokomentariše igru mladog niškog krila Stefana Mitrovića, jer smatra "da nije momenat da se posle utakmice priča o igračima". 

Tome je dodao: 

- Ne prija nam ovo, želeli smo da pobedimo. I, to je, jednostavno, utisak. Glavni.

BONUS VIDEO: Reakcije trenera Radničkog i Partizana, Sivića i Stolice, posle meča u Nišu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!