ŠOK NA MARAKANI: Zvezda raskinula ugovor sa Pičinijem

Novosti online

13. 07. 2022. u 12:25

NAKON šest meseci saradnje Crvena zvezda je raskinula saradnju sa igračem koji je došao sa epitetom velikog pojačanja. Kristijano Pičini napušta Zvezdu, a da u klubu nije ostavio veći trag.

ШОК НА МАРАКАНИ: Звезда раскинула уговор са Пичинијем

FOTO: FK Crvena zvezda

Sportski direktor Zvezde oglasio se putem zvaničnog sajta kluba, gde je obrazložio raskid saradnje sa defanzivcem.

 - Hvala Kristijanu na profesionalnom odnosu prema klubu. Reč je o veoma kvalitetnom igraču, koga je zadesila teška povreda i još nije uspeo da se vrati na nivo na kom je bio. Odigrao je dobru polusezonu, našao se i na spisku italijanske reprezentacije u junu, ali tempo je u ovom trenutku prejak. Shvatili smo da ni pored dobro odrađenih priprema ne može da bude u top-formi za kvalifikacije za Ligu šampiona, njemu je bilo jasno da ne može da pomogne klubu na način na koji želi i odlučili smo se za sporazumni rastanak. Bio je veoma fer prema klubu, pa nećemo imati nepredviđenih izdataka. Pićiniju želimo sve najbolje u nastavku karijere - rekao je Mrkela.

Podsetimo, Pičini je u januaru ove godine stigao u Zvezdu kao slobodan igrač. Došao je iz španske Valensije, a u crveno-belom dresu odigrao je 13 utakmica.

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024