SVE JE DOGOVORENO SA IGRAČEM BARSE: Mančester junajted odgovorio Sitiju i Liverpulu sa novim pojačanjem

Novosti online

25. 06. 2022. u 18:31

FRENKI DE JONG (25) vrlo je blizu transfera iz Barselone u Mančester junajted, tvrdi katalonski list "Sport". Pregovori Junajteda i Barse traju već nedeljama, a čini se, napokon bliže kraju jer je dogovorena vrednost transfera od oko 80 milijuna evra.

СВЕ ЈЕ ДОГОВОРЕНО СА ИГРАЧЕМ БАРСЕ: Манчестер јунајтед одговорио Ситију и Ливерпулу са новим појачањем

foto: EPA

U Mančesteru veruju da će prelazak biti završen do kraja ovog meseca, iako ga De Jong još nije odobrio. Ipak, JUnajted bi mu dao veću platu nego Barselona i ulogu glavnog čoveka veznog reda, što na "Kamp Nou" nikad nije u potpunosti dobio. Takođe, ponovno bi sarađivao sa Erikom ten Hagom, koji ga je trenirao u Ajaksu od 2017. do 2019.

"Sport" ističe kako De Jong samo čeka da se klubovi dogovore. Katalonski list dodaje i da je Mančester upočetku nudio mnogo manju sumu novca, ali nakon što je Ten Hag "pritisnuo" upravu kluba da ga dovede, Englezi su podebljali ponudu i uspeli doći do dogovora.




Glavni rivali "crvenih đavola" u Permijer ligi, Siti i Liverpul doveli su velika pojačanja poput Holanda i Nunjeza, dok je ekipa Teg Haga do sad bila pasivna,  ali čini se da je konačno i Junajted spremio odgovor.

BONUS VIDEO: Pantić se pridružio pripremama Partizana
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)