EVO ZAŠTO JOVIĆ NIJE DOBIO ŠANSU, NITI ĆE: Florentino Perez iznenadio odgovorom, ni za Holanda nema mesta u Realu

V.M.P.

17. 06. 2022. u 20:16

PREDSEDNIK Reala Florentino Perez izjavio je da madridski klub nije kupio Erlinga Holanda, jer nije želeo da norveški fudbaler sedi na klupi za rezervne igrače, prenose španski mediji.

ЕВО ЗАШТО ЈОВИЋ НИЈЕ ДОБИО ШАНСУ, НИТИ ЋЕ: Флорентино Перез изненадио одговором, ни за Хoланда нема места у Реалу

FOTO: Tanjug/AP

Real je dugo bio zainteresovan za skandinavsku fudbalsku senzaciju, koja je na kraju prešala iz Borusije Dortmund u redove aktuelnog prvaka Engleske Mančester siti.


- Nismo doveli Holanda, jer imamo najbolju "devetku" na svetu (Karim Benzema). To bi značilo da dovodimo skupog fudbalera da bi sedeo na klupi za rezervne igrače. Kažete da ima klauzulu u ugovoru u Mančester sitiju po kojoj može da ode posle dve godine? Nismo više zainteresovani. Gradimo ekipu na mladim fudbalerima, koje imamo i dovešćemo neko pojačanje - rekao je Perez u televizijskom programu "El Ćiringito de Hugones" u Madridu.

Sada je jasno da Luka Jović nikada nije ni bio zamišljen kao špic koji bi mogao da ima realnu šansu da dobije respektabilne minute u dresu novog šampiona Evrope. 

Podsetimo danas su stigle informacije iz Italije da će Srbin postati novi član Fiorentine, a ta solucija deluje kao idealan epilog za Zvezdino dete. 

Sledi važna godina ponovovnog dokazivanja i vraćanja na fudbalsku mapu za Jovića, koja bi u mnogome mogla da odredi dalji tok njegove karijere. 


BONUS VIDEO: Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024