ĐOKOVIĆ ĆE U OVOJ KOMBINACIJI NAPASTI VIMBLDON: Otkrivena oprema u kojoj će Srbin igrati na najprestižnijem grend slemu (FOTO)

Novosti online

16. 06. 2022. u 16:23 >> 09:23

BRANILAC titule Novak Đoković je spreman da krene u svoju pohodu na sedmu titulu na Vimbldonu u novom kompletu koji je nedavno objavljen.

ЂОКОВИЋ ЋЕ У ОВОЈ КОМБИНАЦИЈИ НАПАСТИ ВИМБЛДОН: Откривена опрема у којој ће Србин играти на најпрестижнијем гренд слему (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP Photo

Dvadesetostruki grend slem šampion počeće još jedan grend slem turniru kada izađe na teren "Ol Ingland" kluba. Srbin će biti trostruki branilac titule na ovogodišnjem šampionatu i uprkos tome što je pao na treće mesto sveta i prvi put od 2018. godine izašao iz iz top-dva, ponovo će biti prvi nosilac.


Pošto je tradicija da se za vimbldonski šampionat nosi bela oprema, Novak će kao i svake godine do sada, slediti isto. Osim zelenog "Lakost" krokodila, ispod ramena će se videti tanka zelena linija na beloj majici sa kragnom, identičan dizajn prošlogodišnjem. Šorts takođe nema nikakav specifičan dizajn, osim loga njegovog sponzora smeštenog na dnu donjeg dela na Novakovoj levoj nozi.

Novakove "Asiks" patike takođe će imati sličnu kombinaciju boja sa malim dizajnom na bočnim stranama. Njegove čarape i znojnice su takođe kao i obične bele samo sa zelenim krokodilom "Lakost", dizajniranim u sredini u minimalističkom stilu, nešto svojstveno teniserima koji izlaze na ostrvsku travu.

Vimbldon je na programu od 27. juna.

 

BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri