CILJEVI SU JASNI, OČEKIVANJA VELIKA: Terzić se obratio igračima, pomenuo i Partizan

Novosti online

12. 06. 2022. u 18:38

FUDBALERI Crvene zvezde počinju pripreme za novu sezonu, a pred put na Zlatibor gde će brusiti formu im se obratio generalni direktor Zvezdan Terzić.

ЦИЉЕВИ СУ ЈАСНИ, ОЧЕКИВАЊА ВЕЛИКА: Терзић се обратио играчима, поменуо и Партизан

FOTO: FK Crvena zvezda

Terzić je na prozivci održao govor igračima u svlačionici. Indirektno je pomenuo i Partizan

- Želim vam dobrodošlicu. Čekaju nas izazovi. Želim da vam čestitam na duploj kruni, na sjajnim rezultatima i u Srbiji i u Evropi. Čekaju nas kratke, žestoke pripreme. Očekivanja su velika, veća nego prošle godine, sledeće će biti još veća. Ova godina je specifična u prvenstvu. Nikad više da ne dozvolimo onih sedam bodova fore Partizanu, samo nepažnjom. Nikad više, momci. Nemojte da otežavamo sebi i da bilo kome gledamo u leđa. Imamo kostur, istog trenera, mnogo dobro se poznajemo. Ulazimo kao nikad jači favoriti, to je i breme i odgovornost. Srećno - rekao je okupljenim igračima Zvezdan Terzić.

Obratio se i trener Dejan Stanković.

- Zahvaljujem se našem rukovodstvu. Ciljevi su ogromni, pritisak isti takav. Ali to je Zvezda. Već smo arhivirali duplu krunu, kreće novo poglavlje. Da smo odrasli, odrasli smo kao grupa, celina i klub. Uradićemo sve da dođe do Lige šampiona. Daćemo sve od sebe, pa ćemo da vidimo dokle ćemo stići. Srećno, momci, i da vas zaobiđu povrede - rekao je Stanković.

SPISAK IGRAČA NA PROZIVCI DEJANA STANKOVIĆA

GOLMANI: Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Strahinja Manojlović, Jovan Miladinović

ODBRANA: Aleksandar Dragović, Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Vuk Bogdanović, Kristijano Pičini, Andrija Radulović, Aksel Bakajoko

VEZNI RED: Petar Stanić, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Ibrahim Mustafa.

NAPAD: Ohi, Milan Pavkov, Rišairo Živković

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!