VELIKI INCIDENTI U HOLANDIJI: Poljaci se brutalno međusobno "makljali" na tribinama u Roterdamu (VIDEO)

Novosti online

12. 06. 2022. u 14:50 >> 14:53

SINOĆ je odigran meč trećeg kola Lige nacija između domaće reprezentacija Holandije i Poljske. Ekipe su podelile bodova, konačan rezultat je bio 2:2, a meč je obeležio i veliki incident koji su napravili gostujući navijači, na tribinama u Roterdamu.

ВЕЛИКИ ИНЦИДЕНТИ У ХОЛАНДИЈИ: Пољаци се брутално међусобно макљали на трибинама у Ротердаму (ВИДЕО)

FOTO/PRINTSKRIN/TVITER

Naime, isplivao je snimak velike tuče u kojoj su sukobile dve grupe navijača Poljske. Pesnice su letele na sve strane, a kako je sve izgledalo možete pogledati na videu ispot.

U narednim danima treba očekivati i potencijalnu kaznu za Poljski savez, jer ovakve stvari sigurno neće proći neopaženo i nekažnjenu od strane budnih očiju UEFA disciplinara.

Ističnoevropski tim je poveo golovima Metija Keša i Pjotra Zielinskog i bio je na pragu velike pobede na teškom gostovanju. Ipak usledio je furiozan nastavak "lala", koje su golovima Klasen i Damfriza ekspresno izborile povratak u meč.

U sudijskoj nadoknadi ukazal se šansa i za sva tri boda, ali je zvezda Holandije, Memfis Depaj bio tragičar i promašio jedanaesterac, čime je označio dan u kom su sve četiri utakmice najkvalitetnijih grupa Lige nacija završene podelom bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati