Osvoji 500 dinara uz registraciju i igraj na Orlove!

Promo

12. 06. 2022. u 16:00

Registruj se besplatno na sajtu mozzartbet.com i čeka te pravi bonus

Освоји 500 динара уз регистрацију и играј на Орлове!

foto: mozzart promo

Samo danas, 12. juna, registruj se besplatno na sajtu mozzartbet.com i zaradi pravi bonus od 500 dinara!

Bonus se dodeljuje u freebetu, koji se može iskoristiti za uplatu svih tiketa, a dobitak ostvaren od freebeta umanjen za iznos uloga se prebacuje na račun igrača.

Posle dve sjajne pobede nad Slovenijom u Beogradu i Švedskom u Stokholmu, Orlovi Dragana Stojkovića Piksija večeras (20.45) gostuju Sloveniji i idu na novu pobedu, a Mozzart, kao ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije, rešio je da časti bonusom novoregistrovane igrače zbog sjajnih rezultata reprezentacije Srbije. Osim toga, u Mozzartu dvojku na Srbiju možete odigrati s najvećom kvotom na svetu!

Pravo na bonus ostvaruju samo igrači koji se registruju 12. 06. 2022. i u istom danu uspešno verifikuju svoj nalog. Ukoliko igrač 12. juna 2022. kompletira proces registracije i verifikacije, bonus u iznosu 500 RSD će mu biti dodeljen 13. juna 2022. i biće raspoloživ na kartici Freebet za uplatu svih tiketa.

Promocija je ograničena na prvih 200 igrača.

Pravo na bonus možeš ostvariti samo jednom. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu.

Promocija ne isključuje sva važeća pravila klađenja. Organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni promociju. U slučaju sumnji na zloupotrebu pravila ove promocije ili drugih faktora koji su van nadležnosti organizatora promocije, a tiču se pravilnog funkcionisanja promocije – organizator zadržava pravo da ukine promociju ili blokira bonus igraču, za čiju se igru sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.

Registruj se na mozzartbet.com, osvoji 500 dinara, budi pobednik!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije