"SRPSKI PASTUV" SA NASLOVNE STRANE: Dušan Vlahović je zvezda koja je zaludela planetu (FOTO)

V.M.P.

12. 06. 2022. u 11:10 >> 11:12

NEDAVNO je napisano literalno delo o Dušanu Vlahoviću, kao nova afirmacija toga da je srpsko dete, koje je relativno skoro lansirano u fudbalsku orbitu zaludelo Apenine. Knjigu je predstavio urednik "Tutosporta" Gvido Vačango, u društvu protogoniste o čijoj afirmaciji na "čizmi" ona i govori. A sada stižu nove potvrde o tome koliko su sve oči uprte u srpskog asa

СРПСКИ ПАСТУВ СА НАСЛОВНЕ СТРАНЕ: Душан Влаховић је звезда која је залудела планету (ФОТО)

Tanjug/AP

Vlahović je u intervjuu za magazin "Ajkon" juče govorio o svom opsesivnom pristupu fudbalu. Srpski biser navodi da ga opsesija magičnom travnatom igrom obuzima neprestano, da živi za osećaje postizanja golova.

Ovaj renomirani nedeljnik, odlučio je da srpski as krasi naslovnu stranu. Vlahović je pozirao u "smoking" odelu dok ga je istetovirana starija gospođa češljala. Tretman kakav imaju samo svetske zvezde i još jedan način da se oda priznanje rođenom Beograđaninu ko je dečko o kome bruji svet. 

Reprezentativac Srbije postigao je 29 golova u 45 takmičarskih utakmica ove sezone kombinovano u dresu Fiorentine i Juventusa, uključujući 24 u samo 36 utakmica u Seriji A.

Bio je primoran da propusti utakmice Lige nacija za Srbiju zbog problema sa mišićima, ali je uverio sve da vredno radi na treninzima i da će biti spreman za predsezonu u Juventusu sledećeg meseca.

HIT SNIMAK: Mitrogol poslao poruku Srbiji

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije