FUDBALER Real Madrida Luka Jović iskusio je na svojoj koži istinsku torturu od strane čelnika i rukovodstva "kraljevskog kluba". Tako da su ga mnogi već videli sa koferima u rukama, koji vode što dalje od Madrida, ali sada stižu drugačije glasine iz prestonice Španije.

Vuk07

11.06.2022. 21:58

Jovic bi trebao da cuje pesmu od Mileta Kitica. Kilo gore a pet kila dole, verujem da bi dobio na brzinu i refekse. Mnogo je spor za jednog napadaca. Ali Stojkovic to telorise. Nemoze da Real Madrid plati nekog 60 miliona a da ga drzi na klupi. Igrac koji dodje u takvu ekipu treba da se nametne treneru bez toga nema nista. On bi trebao da napusti Madrid on nema tu mesto u ekipi.

Gooooollll

12.06.2022. 08:57

Jović ima problem u glavi kad je Real u pitanju. Ima neku vrstu treme,straha. Neshvatljivo je videti ga da nosi dres najvećeg kluba na svetu,izađe na teren i deluje nezainteresovano,ne trudi se ne grize. Kad ti jedan takav klub da šansu ti moraš da pokažeš vatru u očima,želju,da te ima svuda. On se samo šeta,izraz lica miran...To onaj ko ga plaća i trenira vidi.