NEMAŠ NA KARTICI? Uplati na trafici

Promo

06. 06. 2022. u 16:00

Uplata sredstava od sada i putem vaučera

НЕМАШ НА КАРТИЦИ? Уплати на трафици

FOTO: Promo

Koliko puta ti se desilo da želiš da odigraš tiket, a na nalogu imaš nula dinara. Misliš nema veze, uplatićeš novac preko kartice, međutim – nula i na tvom bankovnom računu. Najbliže uplatno-isplatno mesto i nije tako blizu. Šta ćeš uraditi? Najverovatnije je da ćeš odustati od cele akcije.

Ima i onih koji elektronsku uplatu sredstava na nalog kladionice smatraju rizičnom, te se nikada ne opredeljuju za tu opciju. Ne samo kada je klađenje u pitanju, neki ljudi generalno ne vole da koriste kartice. Lakše im je da odu do bankomata, podignu određenu svotu novca i sa njom raspolažu najbolje što umeju.

Problem nastaje kada u blizini nemaš ni bankomat, ni pomenuto uplatno mesto, a žarko želiš da odigraš tiket jer imaš siguricu dana. Jedina veća sigurica u tom trenutku je nova opcija na Mozzartovom sajtu. U pitanju je uplata preko Avaučera, koja je jednostavna poput sastavljanja tiketa.

Prvo je potrebno da se uloguješ na sajt mozzartbet.com, naravno ako si prethodno registrovan kao naš igrač. Drugi korak je da odeš na sekciju UPLATA i izabereš opciju AVAUČER servis za dopune. Sistem će automatski izbaciti jedinstveni kod, koji ćeš odneti na obližnju trafiku i uplatiti sredstva na svoj nalog.

Isprobaj što pre!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju