NASTAVAK SAPUNICE: Saša Ilić u komšijskim medijima ponovo viđen na klupi bugarskog velikana

Novosti online

23. 05. 2022. u 22:19

RASTANAK Čukaričkog i Saše Ilića podigao je prašinu na srpskoj fudbalskoj pozornici, a odmah po odlasku sa Banovog brda nekadašnji vezista privukao je pažnju u regionu. Bugarski mediji izveštavaju ponovo učestalo o onome o čemu su već nedavno pisali, a to je da će legenda Partizana sesti na klupu bugarskog velikana.

НАСТАВАК САПУНИЦЕ: Саша Илић у комшијским медијима поново виђен на клупи бугарског великана

Foto: M.Vukadinović

Podsetimo, Ilić se u spregu sa CSKA Sofijom dovodio pre oko mesec dana, posle odlaska sa klupe Čukaričkog, nakon čega su navodi opovrgnuti. Potom je navedeno da je rekorder po broju nastupa u dresu beogradskih crno-belih odbio da se preseli u nama susednu zemlju. Uprava kluba se tada okrenula bivšem treneru Kristal palasa, Njukasla i Vest Hema, Alanu Pardjuu. Ostrvski strateg nije zadovoljio čelnike kluba pa je saradnja prekinuta. 

Bugarski "BTA" piše ponovo da je gotovo sve već dogovoreno i da bi u narednim danima mogla biti ozvaničena saradnja između legendarne 22. iz Humske i CSKA iz Sofije. 

Tim na čiju će klupu po svemu sudeći Saša Ilić sesti zauzeo je drugo mesto u bugarskom šampionatu sa 58 bodova, čak 21. manje od Ludogoreca.

Podsetimo, Ilić je posle bogate igračke karijere trenerski staž počeo radeći sa mlađim reprezentativnim kategorijama, u Fudbalskom savezu Srbije, a prvo samostalno seniorsko iskustvo u ulozi trenera, predstavljao je posao šefa struke Čukaričkog, koji je obavljao prethodnih meseci.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)