BEN UŠAO U ISTORIJU: Neverovatno dostignuće fudbalera Zvezde

Novosti online

14. 05. 2022. u 09:20

EL Fardu Ben godinama unazad važi za nekog bez koga ne može da se zamisli igra Crvene zvezde. Reprezentativac Komorskih Ostrva je ispisao istoriju srpskog fudbala.

БЕН УШАО У ИСТОРИЈУ: Невероватно достигнуће фудбалера Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Naime, krilni napadač crveno-belih je uspeo da se upiše u strelce protiv svih ekipa koji se sada takmiče u Superligi Srbije.

Ben je pre četiri godine u maju mesecu postigao prvenac u dresu kluba sa "Marakane". Bilo je to protiv Vojvodine. Od tada, pa sve do Kup meča sa Novim Pazarom uspeo je da postigne ukupno 83 pogotka, od čega 63 u Superligi, pet u najmasovnijem našem takmičenju, a 15 na evropskoj sceni.

Iskusni fudbaler je najviše puta pogađao protiv niškog Radničkog, ukupno osam, zatim je sedam puta tresao mrežu Spartaka i Vojvodine. Pet golova je dao protiv četiri ekipe - Čukaričkog, Radnika, Proletera i Voždovca. Dva gola je dao TSC-u, Napretku, Kolubari, Metalcu i Mladosti, dok je po jednom tresao mrežu rivala protiv Partizana i Radničkog iz Kragujevca.

Radost Bena sa saigračima/FOTO: M. Vukadinović

Takođe, uspeo je da postiže pogotke i protiv timova koji sada igraju u nižim ligama: Mačva (pet golova), Zemun (dva), Rad (dva), Javor (dva), Inđija (jedan).

Ben će golgeterski saldo moći da popravi već sutra ukoliko se nađe u sastavu, a crveno-beli od 18.30 gostuju Napretku.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda