"SVE JE U NAŠIM RUKAMA!" Slavoljub Srnić: Najbolja smo ekipa i to dokazujemo iz meča u meč

Novosti online

05. 05. 2022. u 17:12

FUDBALER Crvene zvezde Slavoljub Srnić nada se velikoj podršci sa tribina pred meč sa niškim Radničkim u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

СВЕ ЈЕ У НАШИМ РУКАМА! Славољуб Срнић: Најбоља смо екипа и то доказујемо из меча у меч

FOTO: M. Vukadinović

Svestan je borbeni vezista da crveno-beli drže sve u svojim rukama.

- Svesni smo da je sve u našim rukama i da ukoliko budemo pravi u preostale tri utakmice - bićemo šampioni. Vredno radimo za to, smatram da smo najbolja ekipa u prvenstvu i to dokazujemo iz meča u meč. Naravno da neće biti lako, prošli put smo protiv Radničkog na "Marakani" igrali u Kupu i tek posle penala smo uspeli da prođemo dalje. Golman im je odlično branio i na nama je da probamo da budemo sličniji onome u Nišu kada smo ih ubedljivo pobedili. Time bi se još više približili osvajanju šampionske titule, a to je ono što smo zacrtali kao cilj. U međuvremenu nas čeka i utakmica polufinala Kupa, ali polako, idemo meč po meč - rekao je Srnić.

Ne rije rođeni Šabčanin da su navijači važan faktor na utakmicama šampiona Srbije.

- Naši navijači su neverovatni. Imamo tu privilegiju da i kada smo gosti, dođu u ogromnom broju na tribine i naprave atmosferu kao da smo domaćini. Mnogo nam je lakše i lepše da igramo kada čujemo njihovu pesmu. Ne sumnjam da će ih doći što više u subotu, a želeo bih i lično da ih pozovem da ispune tribine protiv Radničkog i na taj način nam pomognu da ostvarimo novu pobedu. Jedva čekamo utakmicu, maksimalno smo fokusirani da u finišu sezone budemo najbolji - zaključio je Srnić.

Utakmica Crvena zvezda - Radnički na programu je u subotu od 17 časova.

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati