TRENER TSC-a PRED ZVEZDU: Ovo je šansa da uradimo nešto veliko

Tanjug

19. 04. 2022. u 11:02

TRENER fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da očekuje pun stadion i fenomenalnu utakmicu protiv Crvene zvezde, kao i da će pokušati da ostvare pobedu.

ТРЕНЕР ТСЦ-а ПРЕД ЗВЕЗДУ: Ово је шанса да урадимо нешто велико

FOTO: M. Vukadinović

- Očekujemo punu Arenu i fenomenalnu utakmicu. Potrudićemo se da se pokažemo u najboljem svetlu, kao što to umemo. Pre svega, ne želimo da izgubimo priliku da pobedimo Crvenu zvezdu, jer to se retko dešava. Oni su u protekle četiri godine izgubili, čini mi se, samo dva puta od timova a da to nije Partizan. Tako da na ovu utakmicu gledamo iz te perspektive, da uradimo nešto veliko - rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a dočekaće u sredu Crvenu zvezdu, u drugom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

Zvezda je vodeća na tabeli Super lige Srbije sa 82 boda, dok je TSC na četvrtom mestu sa 44 boda.

Lazetić je dodao da se ponekad dešava da ekipe protiv Zvezde ili Partizana odmaraju igrače i čuvaju ih od kartona, a da u timu iz Bačke Topole ne razmišljaju na taj način.

- Mi ne razmišljamo tako, svaku utakmicu gledamo kao priliku i ne zanima nas za šta se bori protivnik, jer mi smo Fudbalski klub TSC koji ima svoje ambicije i ciljeve, a na svakoj utakmici igra na pobedu. Voleo bih da ljudi to tako shvate i dožive - rekao je on.

Zbog povreda za TSC neće igrati Dino Dolmagić, Dušan Stojiljković, Petar Škuletić, Leandro Pinto i Saša Tomanović.

- Dosta smo oslabljeni, ali svakako u boljoj situaciji nego pred utakmicu sa Voždovcem ili Čukaričkim, tako da očekujem da svi igrači budu maksimalno koncentrisani i na nivou zadatka - istakao je on.

Lazetić je rekao da je svestan da igraju protiv jakog protivnika, koji je šampionsku titulu osvajao poslednje četiri godine.

- Pomenuo sam da oni vrlo retko gube ili igraju nerešene utakmice. Partizan kao naš drugi najbolji tim uz Zvezdu nije uspeo da im da gol u tri utakmice. To sve govori kakva nas utakmica očekuje. Sa naše strane, mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo po nas povoljan rezultat - dodao je on.

Odbrambeni fudbaler TSC-a Goran Antonić rekao je da očekuje zanimljiv meč, kao i da je pobeda nad Čukaričkim (3:2) pozitivno uticala na igrače.

- Zvezda igra veoma dobro, na prvom su mestu, ali nadamo se da ćemo pružiti dobru partiju kao protiv Čukaričkog i Voždovca, zbog čega verujem da možemo da se nadamo povoljnom rezultatu - zaključio je Antonić.

Meč između TSC-a i Zvezde na programu je u sredu od 16.00.

BONUS VIDEO: VATRENI VEČITI DERBI: "Delije" i "grobari" koristili pirotehniku kao retko kad

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)