PRŠTALO OD FUDBALA NA ETIHADU: Nastavlja se neverovatna borba za titulu (VIDEO)

Novosti online

10. 04. 2022. u 19:48

FUDBALERI Mančester sitija i Liverpula odigrali su nerešeno (2:2) u duelu 32. kola Premijer lige.

ПРШТАЛО ОД ФУДБАЛА НА ЕТИХАДУ: Наставља се невероватна борба за титулу (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Videli smo neverovatan početak meča. Pet minuta trebalo je Sitiju da povede, Kevin de Brujne je odlično prošao Fabinja, namestio se na udarac, a lopta je na putu ka golu zakačila Matipa, a potom od stative ušla u mrežu.

Osam minuta kasnije nakon sjajne akcije Žota je izašao sam pred Edersona i sa desetak metara matirao Edersona.

Do poluvremena je Siti bio bolji rival. Igrači Pepa Gvardiole nametnuli su svoj ritam i bili opasnost po gol Alisona.

Gabrijel Žesus je u 37. minutu ponovo Mančesteru doneo vođstvo. Žoel Matip zakasnio je da napravi ofsajd zamku, brazilski napadač ostao je potpuno sam i matirao Alisona.

FOTO: Tanjug

Liverpul je ušao sa potpuno drugačijim stavom u nastavak meča, to im se isplatilo već posle 36 sekundi, kada je Mohamed Salah sjajno uposlio "rođendanka" Sadija Manea, a ovaj pogodio za novo izjednačenje.

Imali su gosti dobru šansu da dođu do potpunog preokreta samo nekoliko minuta kasnije, šutirao je Žota, ali Ederson odlično brani.

Siti se konsolidovao posle petnaestak minuta i pripretio posle odličnog solo prodora Gabrijela Žezusa, srećom po goste, na pravom mestu našao se Van Dajk i izbacio loptu sa gol linije.

Tri minuta kasnije Sterling je pobegao odbrani Liverpula, izašao sam ispred Alisona, pogodio, ali je gol poništen zbog ofsajda.

U poslednjih dvadesetak minuta, Siti je ponovo bio bolji rival, imali su domaći nekoliko solidnih situacija da po treći put povedu i stignu do pobede, ali nisu uspeli.

Posle 31 odigrane utakmice Siti ima bod više u odnosu na Liverpul, tako da nas očekuje još mnogo drame do kraja šampionata.

 

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna