HRVATI POKUŠALI DA ISPROVOCIRAJU BORJANA: "Radije ne bih o tome"

Novosti online

09. 04. 2022. u 11:07

GOLMAN Crvene zvezde Milan Borjan govorio je za hrvatske medije o narednom Svetskom prvenstvu u kome će Kanada igrati protiv Hrvatske.

ХРВАТИ ПОКУШАЛИ ДА ИСПРОВОЦИРАЈУ БОРЈАНА: Радије не бих о томе

FOTO: M. Vukadinović

Kanada će na prvi Mundijal na impresivan način, oni su grupnu fazu završili ispred Meksika i SAD.

Borjan je za "Indeks" govorio o narednoj grupi.

- Neće nikome biti lako protiv nas, ne samo Hrvatskoj. To smo pokazali i protiv Amerike, Meksika, Hondurasa, Kostarike... Igramo stvarno lep fudbal, imamo timsku energiju, to nas krasi. Cilj nam je da prođemo grupu i mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe protiv svakog rivala. Igramo za sebe, borimo se za Kanadu, rekao je Borjan i potom dodao:

 - Teška grupa. Sve tri reprezentacije su fenomenalne i, da nisu tako jake, ne bi bile na SP-u. Naš cilj će biti u svakoj utakmici pobeda i prolazak grupe. Daćemo sve od sebe, pa šta bude.

FOTO: M. Vukadinović

Upitan je golman Crvene zvezde kakva mu je osećanja probudilo saznanje da će igrati protiv Hrvatske, u kojoj je rođen.

- Najradije ne bih o tome, ali u redu. Poštujem svakoga, u Hrvatskoj imam nekoliko prijatelja za koje bih ruku u vatru stavio. Puno puta su mi u životu pomogli, kao i ja njima. Čim smo izvukli Hrvatsku, odmah su me zvali, pitali su me za karte, poželeli su mi sreću te su mi i skrenuli pažnju zbog nekih mojih ranijih izjava. Uzbuđen sam što ću igrati protiv Hrvatske, istakao je Borjan.

Potom je prvi čuvar mreže u četi Dejana Stankovića detaljnije govorio o "vatrenima".

- To je reprezentacija koja ima niz velikih igrača, Modrić, Perišić, Vida, da ne nabrajam dalje. Ne gledam ko je ko i ne zanima me ovo šta mediji pišu. Provokacija s moje strane neće biti, a nadam se ni s njihove. Tu smo da igramo fudbal, a ne da se bavimo politikom, zaključio je Milan Borjan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije