BOGDANOVIĆ DOMINIRAO: Bogdan i Jang postigli više od polovine poena Hoksa, meč za pamćenje Dončića (VIDEO)

Novosti online

09. 04. 2022. u 07:51

EKIPA Atlanta Hoksa poražena je u neizvesnoj završnici od Majamija sa 109:113, a Bogdan Bogdanović i Trej Jang pružili su fantastičnu partiju i postigli čak 60 poena svog tima. Dalas je bio siguran na svom terenu i deklasirao Portlans sa 128:78 uz novi dvostruki dcocifren učimak Luke Dončića.

БОГДАНОВИЋ ДОМИНИРАО: Богдан и Јанг постигли више од половине поена Хокса, меч за памћење Дончића (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Prvu četvrtinu Hoksi su dobili sa dva poena prednosti. U nastavku je do izražaja došla odlična igra Bogdana Bogdanovića i Treja Janga, te Hoksi dolaze do ubedljivije prednosti na poluvremenu.

Ipak, sve je palo u vodu u trećoj deonici kada domaćin u trećem delu meča čin odlučujući preokret i dolazi do prednosti koju uspevaju da sačuvaju do konačne pobede.

Jang i Bogdanović su bili najefikasniji igrači utakmice sa 35 i 25 postignutih poena ali je to nije pomoglo mnogo njihovom timu.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Bam Adebajo sa 24 postignuta poena, a imao je odličnu podršku tima u kome su još četvorica igrača imala dvocifren učinak a još trojica su postigla po osam poena.

FOTO: Tanjug

Za Majami će poslednji izazov u aktuelnoj fazi predstavljati gostovanje Orlandu u noći između nedelje i ponedeljka, dok će iste večeri Atlanta gostovati Hjustonu.

Poslednji dan odrediće parove plej-ina na istoku, a ukoliko ostane aktuelni poredak Atlantu očekuje duel sa Šarlotom.

U duelu Dalasa i Portlanda viđena je sasvim druga situacija na terenu je praktično postojao samo tim domaćina koji je predvodio Luka Dončić.

FOTO: Tanjug

Postigao je novi dabl-dabl sa 39 poena 11 skokova i 7 asistencija za 30 minuta igre i dao ključni doprinos za ubedljivu pobedu sa 128:78.

U poraženom timu Portlanda najefikasniji je bio Dru Jubanks koji je stigao tek do 18 poena koliko je imao i drugi igrač po efikasnosti u timu domaćina Dvajt Pauel.

Utakmice NBA lige:

Detroit - Milvoki 101:131

Vašington - Njujork 92:114
Bruklin - Klivlend 118:107
Toronto - Hjuston 117:115
Čikago - Šarlot 117:133
Majami - Atlanta 113:109
Dalas - Portland 128:78
Juta - Finiks 105:111
Lejkersi - Oklahoma 120:101

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri