HAOS NA MARAKANI: Kup duel Zvezda - TSC obeležio sukob igrača, ali i bes obojice trenera, psovke...

Novosti online

06. 04. 2022. u 19:50

FUDBALERI Crvene zvezde i TSC-a sastali su se u četvrtfinalu Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić", a burno prvo poluvreme obeležio je i jedan incident.

ХАОС НА МАРАКАНИ: Куп дуел Звезда - ТСЦ обележио сукоб играча, али и бес обојице тренера, псовке...

FOTO: M. Vukadinović

Nakon što je Crvena zvezda rano povela iz jedanaesterca, preko Aleksandra Kataija, igralo se prilično borbeno, da bi strasti proključale u 26. minutu.

Tada je gostujući fudbaler Nemanja Petrović ušao u duel sa Kataijem, koji ga je, na kraju, odgurnuo rukom po licu. Igrač TSC-a se odmah zaleteo na Zvezdinu "desetku", bilo je tu i "unošenja" u lice, očigledno i teških reči, pa su se sjatili oko njih dvojice i ostali akteri ovog meča.

Međutim, kako su varnice počele da prerastaju u vatru, a bilo je teško s novinarskih pozicija proceniti šta je tačno ko kome rekao, sve što je moglo da se primeti je da su besneli jako i treneri, Dejan Stanković i Žarko Lazetić.

Kada su se strasti malo smirile, a Petrović i Katai dobili po žuti karton, njihovi statezi su prilično burno, psovkama "začinili" ovu situaciju, po svoj prilici trener TSC-a zbog ponašanja Zvezdinog veziste koji je takođe "imao šta da kaže", a Stanković zbog odluke sudije, Lazara Lukića.

BONUS VIDEO: DAN KADA SE ZVEZDA POPELA NA KROV SVETA: Pre 30 godina crveno-beli su ostvarili legendarni uspeh

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista