NISAM SE ČUO SA SAMJUELOM ETOOM: Srbija ima kvalitet za dugo čekani iskorak na Mundijalu!

Novosti online

05. 04. 2022. u 19:52

REPREZENTACIJA Srbije nastupaće na Svetskom prvenstvu u Kataru, a naši fudbaleri već su pod lupom javnosti koja pomno prati dešavanja oko naše nacionalne selekcije.

НИСАМ СЕ ЧУО СА САМЈУЕЛОМ ЕТООМ: Србија има квалитет за дуго чекани искорак на Мундијалу!

Instagram / FK Crvena zvezda

Dejan Stanković važi za jednog od najuspešnijih fudbalera u reprezentaciji Srbije, a trener Zvezde na današnjoj konferenciji za medije pred duel sa TSC dotakao se i reprezentacije.

- Nisam se čuo sa Samjuelom Etoom, ali hoćemo sigurno. Veoma jaka grupa, ne i nemoguća, pogotovo jer smo i mi kao reprezentacija nezgodan protivnik. Krivo mi je što se ponovila ista grupa sa prethodnog Svetskog prvenstva, ali šta da se radi. Srbija ima kvalitetnu ekipu, igraju veoma dobar fudbal i sa takvom energijom i pristupom ubeđen sam da može da se napravi iskorak na koji se dugo čeka. Naravno, mislim na prolazak u "nokaut" fazu, a tamo je onda sve moguće. Od srca im želim sve najbolje - zaključio je Stanković.

Podsetimo, fudbaleri Srbije na Svetskom prvenstvu igraće zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, čija je legenda bivši napadač Samjuel Eto sa kojim je trener crveno-belih igrao u Interu.

BONUS VIDEO: Navijači Rendžersa u koloni autobusa krenuli kroz Beograd na Marakanu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna