BOMBA U SUSEDSTVU: Dinamo koristi sankcije Rusiji da dovede bivšeg šampiona Evrope

Novosti online

25. 03. 2022. u 15:51

NEKADAŠNjI šampion Evrope sa Liverpulom 2019. godine i vicešampion sveta sa selekcijom Hrvatske godinu ranije Dejan Lovren mogao bi u senzacionalnom transferu da se vrati u hrvatski fudbal, piše ruski portal Metarejtings.

БОМБА У СУСЕДСТВУ: Динамо користи санкције Русији да доведе бившег шампиона Европе

Foto: EPA

Dejan Lovren je fudbalsku afirmaciju stekao u zagrebačkom Dinamu, a upravo bi "modri" mogli da obezbede njegove usluge u situaciji kada sankcije ruskom sportu onemogućuju klubove iz najveće zemlje sveta da igraju međunarodna takmičenja i time gube sredstva kojima bi plaćali strane igrače.

Kako piše Metarejtings, "modri" su ponudili Lovrenu ugovor do kraja sezone kako bi im pomogao da u žestokoj konkurenciji i nikad neizvesnijem prvenstvu odbrane titulu prvaka Hrvatske! Dinamo posle dugo vremena ima problema da zadrži primat u HNL pošto mu za vrat duvaju Hajduk, Osijek, pa i Rijeka koja, doduše, pomalo posustaje u poslednjim nedeljama.

UEFA je nedavno odlučila da svim fudbalerima iz Rusije i Ukrajine dozvoli da sezonu privedu kraju u nekoj drugoj zemlji, iako su, recimo, Premijer liga i Serija A odbacile takvu mogućnosti, jer su smatrali da ne bi bilo pošteno.

Dakle, Lovrenu bi Dinamo mogao da pomogne da se vrati u formu posle povrede članka zbog koje nije igrao za Zenit u kalendarskoj 2022. godini. Sa druge strane, nekadašnji as Liverpula još nije odlučio šta mu je činiti ni da li će da napušta Rusiju!

BONUS VIDEO - Rikardo postigao gol u Roterdamu

 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)