ŠTA MU URADIŠE "ORLOVI"... Selektor Portugalije i dan-danas ne može da zaboravi Srbiju

Novosti online

23. 03. 2022. u 20:12

SELEKTOR Portugalije Fernando Santoš još uvek nije zaboravio meč sa Srbijom, pa se ppred susret sa Turskom prisetio duela sa "orlovima".

ШТА МУ УРАДИШЕ ОРЛОВИ... Селектор Португалије и дан-данас не може да заборави Србију

FOTO: N. Paraušić

"Selesao" je tada poražen sa 2:1 i put do Svetskog prvenstva mora da pronađe kroz baraž, dok su izabranici Dragana Stojkovića Piksija direktno obezbedili mesto u Kataru.

- U odlučujući mečevima, izuzev tog duela sa Srbijom, smo bili veoma dobri i odradili smo posao. Da, Srbi su imali svoje zasluge za prolaz, ali bih rekao da smo mi imali previše nedostataka. Da smo igrali dobro u tom duelu ispunili bismo cilj. Šta je tu je, to je sada prošlost, hoćemo na Mundijal i moramo da ostavimo sve drugo po strani - rekao je Santoš.

Novinare je zanimalo da prokomentariše i glasine da bi mogao da dobije otkaz u slučaju da ne odvede reprezentaciju na Svetsko prvenstvo.

- To nije pitanje za ovaj trenutak. Razumem zašto me to pitate, ali sam koncentrisan samo na sledeći meč. Svi smo motivisani, znamo zašto smo ovde i šta je naša odgovornost. Moramo da pobedimo da bismo bili na Svetskom prvenstvu - zaključio je iskusni strateg.

Portugalije dočekuje Tursku na stadionu "Dragao" u četvrtak od 20.45.

BONUS VIDEO: Piksi saopštava spisak reprezentativaca ze predstojeće prijateljske utakmice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade