OTKRIVENO ZAŠTO JE POBESNEO: Ovo je razlog zbog kog je Jusuf Nurkić nasrnuo na navijača

Novosti online

23. 03. 2022. u 17:07

JUSUF Nurkić je izazvao bes košarkaške javnosti. Sada je otkriven razlog zašto je košarkaš Portlanda kažnjen.

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ПОБЕСНЕО: Ово је разлог због ког је Јусуф Нуркић насрнуо на навијача

Foto: AP

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je 6. januara ušao u sukob sa igračem Majamija, Tajlerom Hiroom, zbog čega su obojica kažnjena sa po 25.000 dolara, ove sedmice se iznervirao zbog dobacivanja jednog navijača Indijane.

Naime, kada je čuo komentare tog mladića, Nurkić mu je prišao, uneo mu se u lice, a onda zgrabio telefon pomenutog navijača i zavrljačio ga:

NBA liga je odmah kaznila Nurkića sa 40.000 dolara zbog ovakvog ponašanja. Sada je poznato i zašto je dobio kaznu centar Trejlblejzersa.

Naime, kako prenosi "Bleacher Report"  izjavu novinara Krisa Hejinsa košarkaš iz Bosne i Hercegovine doživeo je strašne uvrede.

Navodno navijač mu je dobacio da mu je mama smeće, a baka k****. Inače, ovaj 27-godišnjak iz Tuzle je bio mnogo vezan za baku koja je prmeminula od korone 2020. godine.

Portland je tek 12. u Zapadnoj konferenciji, sa 27 pobeda i 44 poraza, a taj klub je u ponedeljak saopštio da njegova najveća zvezda, Demijan Lilard, neće više igrati u ovoj sezoni jer se još uvek oporavlja posle operacije stomačnih mišića koja je obavljena 13. januara.

 

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)