EVO ZAŠTO JE VAR NEOPHODAN! Kako je moguće da sudije OVO nisu videle? (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2022. u 12:12

MNOGO prašine diglo se u srpskoj fudbalskoj javnosti posle penala koji je dosuđen za Partizan na inicijativu iz VAR sobe.

ЕВО ЗАШТО ЈЕ ВАР НЕОПХОДАН! Како је могуће да судије ОВО нису виделе? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U bosanskohercegovačkom fudbalu tih problema nemaju, jer tamo VAR još nije uveden. Ali gledaoci TV Arena imali su priliku da se uvere da je i te kako potreban u ovoj ligi, jer ono što se desilo u derbiju između Borca i Veleža nije viđeno u skorije vreme - rukometni potez u stilu Anrijevog gola Ircima u baražu za Mundijal 2010. godine.

Naime, domaćin iz Banje Luke zasluženo je pobedio sa 2:0 i ništa ne bi bilo sporno da se nije dogodio grubi previd sudije Mirze Kazlagića, koji je propustio da svira jedanaesterac za goste zbog očiglednog igranja rukom, preciznije, izbijanja lopte rukom.

Sudijskoj trojci donekle olakšavajuću okolnost daje loše vreme i slabija vidljivost.

Borac brani titulu, ali je trenutno posle 21 kola treći, sa čak 18 bodova zaostatka za vodećim Zrinjskim. Velež, koji je prošle sezone bio hit u prvenstvu, a jesenas igrao odlično i u kvalifikacijama za Ligu konferencija, nalazi se u sredini tabele.

Bosanci će VAR dobiti u sezoni 2022/2023, a do tada će morati da se strpe i povremeno gledaju kombinaciju rukometa i fudbala.

BONUS VIDEO: Da li je vio penal za Partizan - procenite sami

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)