GDE ĆE IGRATI KILIJAN MBAPE? Demantovana priča o ugovoru o 200.000 miliona evra, ali...

Novosti online

03. 03. 2022. u 20:06

KAKO se bliži julski prelazni rok, sve više se govori o budućnosti Kilijana Mbapea. Sportski direktor "svetaca" govorio je o budućnosti mladog napadača.

ГДЕ ЋЕ ИГРАТИ КИЛИЈАН МБАПЕ? Демантована прича о уговору о 200.000 милиона евра, али...

Foto AP

Nije tajna da francuski tim čini sve da zadrži zvezdu kluba na "Parku prinčeva". Leonardo je demantovao informacije koje su se pojavile u medijima da je klub spreman da mu ponudi ugovor vredan 200.000.000 evra.

- To nije tačno, nismo poslali takvu ponudu. Mislim da će to biti poslednja stvar koju ćemo dodati u ovaj ugovor. Želimo da mu obezbedimo najbolje uslove, kako bi postao najbolji igrač. Mislim da će na kraju biti potrebna dva minuta da se unese cifra, rekao je Leonardo.

Na pitanje kolike su šanse da Mbape zaista ostane, rekao je:

- Ne mogu da kažem, ali mislim da mogućnost postoji. Pokušaćemo sve da ga zadržimo.

Podsetimo, dvadesettrogodišnji Kilijan Mbape je 2018. godine potpisao za tim iz Pariza. Iz Monaka je došao u transferu vrednom 120.000.000 evra.

Osvajao je nagradu za fudbalera godine, tri puta bio je najbolji strelac Francuske, šampion sveta, četiri puta osvajao je titulu šampiona Lige 1. dok je tri puta podigao trofej šampiona Kupa Francuske.  

Ove sezone odigrao je 24 duela u domaćem šampionatu postigao je 14 pogodaka, dok je na sedam odigranih mečeva u Ligi šampiona uspeo pet puta da se upiše u strelce.

BONUS VIDEO: DEVOJČICE ŽELE DA IGRAJU FUDBAL: Tim menadžerka ženske fudbalske selekcije Bojana Veselinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE VREME DA SE SRUŠI TRADICIJA? Evo kakav je rezultat bio u poslednja dva duela večitih u plej-ofu Superlige