NISU SE UPLAŠILI "MITROGOLA": Nemilosrdni Siti izbacio Fulam iz FA kupa (VIDEO)

Č. V.

05. 02. 2022. u 18:37

SRPSKI fudbaler Aleksandar Mitrović rešeta mreže u Čempionšipu, a sada je imao priliku da sa Fulamom odmeri snage protiv Mančester sitiju u FA kupu.

НИСУ СЕ УПЛАШИЛИ МИТРОГОЛА: Немилосрдни Сити избацио Фулам из ФА купа (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Osetio je populatni "Mitrogol" snagu "građana" na svojoj koži. Borio se koliko je mogao sa odbranom lidera Premijer lige, ali nije uspeo da savlada Zeka Štefena. Siti je na kraju slavio sa ubedljivih 4:1.

Ovaj meč je odlično počeo za "kotdžere", koji su poveli preko Fabija Karvalja. Velike zasluge za pogodak idu i Mitroviću. Primio je loptu na centru, okrenut leđima ka golu rivala i iz prve je fantastično na desnoj strani uposlio Harija Vilsona, koji je potom proigrao Karvalja za vođstvo gostiju.

Ipak, to kao da je naljutilo izabranike Pepa Gvardiole. Oni su u razmaku od sedam minuta preko Stonsa i Gundogana uspeli da preokrenu rezultat, pa je u 13. minutu na semaforu stajalo 2:1.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena, ali Siti nije želeo tu da se zaustavi, pa je u nastavku utakmice uspeo da postigne još dva gola.

U strelce se upisao i Alžirac Rijad Marez koji je u 53. i 57. minutu odlučio da on bude taj koji će obradovati navijače na "Etihadu".

Srpski reprezentativac je na terenu bio 75 minuta kada ga je zamenio Muniz Rodrigo. Meč je bio rešen, pa je Marko Silva sigurno želeo da bar malo odmori Mitrovića za naredne izazove koji čekaju Fulam.

Siti se ovim trijumfom plasirao u osminu finala FA kupa.

BONUS VIDEO: FSS UPOZNAO NOVINARE SA VAR TEHNOLOGIJOM: U poseti Sportskom centru u Staroj Pazovi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024