Mozzart daje najveće kvote na svetu: Kamerun 2,45, Sosijedad 2,15, Anderleht 1,65

PROMO

03. 02. 2022. u 12:00

Nigde nećete da nađete veće.

Mozzart даје највеће квоте на свету: Камерун 2,45, Сосиједад 2,15, Андерлехт 1,65

Foto: AP

Siromašan četvrtak, kada su u pitanju fudbalski događaji širom planete. Bukmejkeri Mozzart i za danas su izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu…

KAMERUN – EGIPAT (ČETVRTAK, 20.00), KEC 2,45

Ko će na megdan Senegalu u finalu Kupa afričkih nacija? Kamerun je domaćin u Jaundeu, imaće podršku s tribina. Lavovi imaju četiri pobede i remi u dosadašnjem toku šampionata. U prethodnim nokaut rundama, Kamerun je eliminisao Komorska Ostrva i Gambiju. Egipćani su imali teži put do polufinala. U osmini finala su izbacili Obalu Slonovače posle boljeg izvođenje jedanaesteraca, dok je u četvrtfinalu pobeđen Maroko sa 2:1 golom Trezegea u produžeku. Pre pet godina su ove selekcije odigrale poslednju utakmicu. Slavili su Kamerunci sa 2:1. Domaćin najveće nade polaže u Karla Toka Ekambija, napadača Liona. On je postigao dva gola protiv Gambije u četvrtfinalu. Kod "faraona" prva zvezda tima je Mohamed Salah, napadač Liverpula.

SOSIJEDAD – BETIS (ČETVRTAK, 20.00), KEC 2,15

Sosijedad dočekuje Betis u četvrtfinalu Kupa kralja. Tim iz Sevilje je odličan ove sezone, kandidat je i za Ligu šampiona, dok je ekipa iz San Sebastijana u naletu, bez poraza je na pet poslednjih mečeva. Sredinom decembra, zeleno-beli su razbili Sosijedad na Benito Viljamarinu, slavili su sa 4:0, a blistao je dvostruki strelac Aleks Moreno. Domaćin je pretprošle sezone osvojio ovo takmičenje posle trijumfa nad komšijama iz Bilbaa. Ovi timovi igraju efikasne mečeve. Na osam poslednjih utakmica Sosijedada i Betisa bilo je tri i više pogodaka.

EPEN – ANDERLEHT (ČETVRTAK, 20.45), DVOJKA 1,65

Anderlehtu ne cvetaju ruže u poslednje vreme. Slavni klub iz Brisela je doživeo dva vezana poraza u prvenstvu. Četa Vensana Kompanija gostuje Epenu u prvom meču polufinala Kupa Belgije. Domaćin je takođe u lošoj formi, nije pobedio na četiri vezane utakmice u Župiler ligi. Sakupio je samo dva boda. Epen i Anderleht su krajem jula igrali u prvenstvu, a rezultat je bio 1:1. Gol za domaćina delo je Kulsa, dok je za tim iz Brisela pogodak postigao Raman. Na tri prethodna međusobna duela ovih timova bio je tip 2-3 gola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzart biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)