MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Kamerun 1,30, Napoli 2,00, Atletiko Madrid 2,15

Promo

13. 01. 2022. u 12:30

NIGDE nećete naći veće...

МОЗЗАРТ ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА СВЕТУ: Камерун 1,30, Наполи 2,00, Атлетико Мадрид 2,15

FOTO: Tanjug

Ne igraju se najveća prvenstva, ali to ne znači da će danas da bude loš dan za fudbalske fanatike. Ovog četvrtka imamo solidan broj zanimljivih utakmica, pa su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para, po jedan na Kupu afričkih nacija, španskom Kupu kralja i Kupu Italije.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

KAMERUN - ETIOPIJA (ČETVRTAK, 17.00), KEC 1,30

U ne preterano atraktivnom 1. kolu šampionata Afrike Kamerun se izdvojio kao jedini tim koji je uspeo da postigne dva pogotka. Sa 2:1 je savladao Burkinu Faso i tako na najbolji način otvorio turnir čiji je domaćin. Etiopija, koja je na premijeri izgubila od Zelenortskih Ostrva sa 1:0, ne bi smela da predstavlja prevelik problem za Lavove. Reč je o najslabijoj ekipi u grupi, koja je i kvalifikacije za Mundijal u Kataru završila neslavno, sa samo pet poena iz šest mečeva. S druge strane, Kamerun je bio prvi u svojoj grupi ispred Obale Slonovače i igraće u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo. Jedini put su Lavovi igrali protiv Etiopije na Kupu afričkih nacija 1970. godine, kada su u Kartumu, glavnom gradu Sudana, slavili sa 3:2. Posle toga su ove dve selekcije igrale i 2016. godine na Šampionatu afričkih nacija, takmičenju rezervisanom samo za igrače iz domaćih liga. Tada je rezultat bio 0:0.

FOTO: EPA

NAPOLI - FJORENTINA (ČETVRTAK, 18.00), KEC 2,00

Crven obraz posle debakla u Torinu fudbaleri Fjorentine će pokušati da izleče u Napulju. Samo tri dana posle poraza od Bikova sa 4:0 igraju protiv Napolija u osmini finala Kupa Italije. Napolitanci su prošle sezone stigli do polufinala, a sada žele da naprave korak više i dođu do trofeja, kada je već sve evidentnije da gube prvenstvenu trku sa Milanom i Interom. Fjorentinin adut je naš Dušan Vlahović, mada ni on nije pomogao Ljubičastima previše u duelima sa Napolijem u poslednje dve godine. Od kako je overio trijumf u januaru 2020. sa 2:0, reprezentativac Srbije je upisao samo jednu asistenciju protiv svog današnjeg rivala. Napoli je tokom 2021. tri puta savladao tim iz Firence, najpre sa 6:0 na stadionu "Dijego Armando Maradona", a zatim i kao gost sa 2:0 i 2:1. Vlahović je u ovom poslednjem porazu bio asistent kod pogodka Martineza Kvarte. Pobednik današneg meča igraće u sledećoj fazi protiv Atalante, Napolijevog dželata u polufinalu prošle godine.

FOTO: AP/Tanjug

ATLETIKO MADRID - ATLETIK BILBAO (ČETVRTAK, 20.00), KEC 2,15

Madriđani učestvuju na Superkupu Španije kao aktuelni prvaci te zemlje. Rival u polufinalu u četvrtak od 20 časova biće mu Atletik Bilbao, koji je svoje učešće obezbedio tako što se plasirao u finale Kupa Kralja prošle sezone. Dueli dva Atletika su vrlo neizvesni poslednjih godina. Na prethodnih šest smo videli po dva od svakog ishoda. Poslednji okršaj, u septembru prošle godine, završen je u Madridu 0:0, a pre toga su oba tima po jednom slavili na svom terenu, sa po 2:1. U Saudijsku Arabiju su oba tima otputovala posle remija u Primeri, Bilbao je odigrao 0:0 sa rivalom Alavesom, dok su Jorgandžije uzeli bod na gostovanju Viljarealu (2:2) u meču koji je obeležio pogodak Anhela Koree sa pola terena. Prvi finalista Superkupa je Real Madrid, koji je u sredu savladao Barselonu sa 3:2.

FOTO: AP

Tekst potpisa

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja