FK VOJVODINA SE BUDI: Novogodišnji koktel novosadskog superligaša sa mnogo razloga za zadovoljstvo

S. B.

29. 12. 2021. u 17:53

STABILNA finansijska situacija, potvrđena činjenicom da su igračima i zaposlenima u klubu izmirena sva primanja kao i da su unapred uplaćene pripreme, četvrto mesto na tabeli i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, učinak je za zadovoljstvo u našem najstarijem fudbalskom superligašu iz Novog Sada.

ФК ВОЈВОДИНА СЕ БУДИ: Новогодишњи коктел новосадског суперлигаша са много разлога за задовољство

S.B.

To je na tradicionalnom Novogodišnjem koktelu, uz promociju novog klupskog kalendara, istakao Dragoljub Samardžić, predsednik Vojvodine i naglasio da će se nastaviti podmlađivanje ekipe, održati kvalitet koji donosi takmičenje u Evropi i borbu za trofej u Kupu Srbije.

- Početkom iduće godine struka i rukovodstvo će se sastati da bismo doneli još neke važne odluke pred nastavak sezone. Jer, Vojvodina je klub koji ne sme da se igra sa svojim ugledom – naglasio je Samardžić.

Sekcija veterana kluba, predvođena Vasom Pušibrkom i Vladimirom Savićem, igračima prve šampionske generacije Vojvodine, uručila je predsedniku Samardžiću plaketu u znak sećanja na 55 godina od istorijske pobede nad Atletiko Madridom u Kupu šampiona.

Na druženju u fudbalskom centru Vujadin Boškov bili su i nekadašnje uzdanice Novosađana, Miloš Krasić, Milan Lane Jovanović, Mićo Vranješ, Ljubiša Dunđerski, Miladin Purać, Slobodan Boda Jovanović, Milorad Kosanović, Đorđe Vujkov...

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!