NAKON jesenjeg dela sezone Zvezda se nalazi na drugoj poziciji tabele Superlige Srbije, a upravo zbog toga najavljuje se rekonstrukcija tima.

Komentari (2)

vojislav ilic

18.12.2021. 14:35

Da Zvezda treba da izvrsi rekonstrukciju tima i svi gore pomenuti bitrebalo da napuste CZ sto abog igrackog kvaliteta sto zbog godina u kojima se nalaze, ali tek posle toga nastaju veliki problemi ko ce njih zameniti jer ako se to prepusti Mrkeli da resava te probleme CZ ce oitici u potpuni aut sto finansiski jos vise igrackii. Neznam da li je nekom jasno koja sila to drzi Mrkelu na tom jako vaznomposlu u CZ i da li to ljudi iz CZ ne vide da su igraci poput Dijamia, Bakajoka , Zivkovica, Falka,Spiridonovica, Jirke da nepominjemo one od ranije Zander,Kanjaz, La para,Kafu pa domaci igraci, promasaji.... ma ima ih da ne mogu da stanu u jedan autobus. Istovremeno neprimete da jedan odlican stoper Sanicanin ode u Partizan (kakav bi to tandem bio sa Dragovice) ili Banjac ode u TSC????? i tome dodati Zvezdinu decu iz mladjih kategorija. Da li se neko pita kada je to CZ izbacila neko zvucno ime iz svog pogona poput Drulica,Stankovica, Vidica, Zigica..... Kada ce neko da se pita o cemu se tu radi. Ako neko kaze da rezultati pokrivaju sve moze se sa punim pravom postaviti pitanje kakve bi to rezultate Zvezda postizala da nije bilo svih tih "promasaja" a tek koliko bi Zvezda bila bogatija????

Rile

18.12.2021. 15:54

@vojislav ilic - Liga sampiona, liga Evrope plus dvaput zaredom nokaut faza i Terzic izjavljuje kako duguju silne milione a pri tom zarada od prodaje igraca. Umesto da budu u debelom plusu oni u minusu zato sto neki dobro pune dzepove.