MOŽE Srbija da pobeđuje, da oduševljava, da ruši donedavnog prvaka Evrope na njegovom terenu, i to golom u 90. minutu, ali za neke čuvene fudbalere ona je i dalje "daleko iza Hrvatske".

Ejje

24.11.2021. 09:55

Moguće da je to tačno ali ti si priča za sebe propali fudbaler koji je poznat samo po tome što je bio član rome i juventusa gde nije ostavio neki trag Pusti ti Srbiju na miru bolje voli ustaše

123

24.11.2021. 11:18

@Ejje - Ejje, ti imaš problem. Čovek je dao svoje mišljenje i nije se izjašnjavao koga voli a koga ne voli. Sigurno ne ustaše. Biti član Rome i Juventusa je samo po sebi ostavljanje traga. I ja bih voleo da gledam meč između Srbije i Hrvatske a ti mi odmah prebaci kako bih navijao za ustaše.

buki

24.11.2021. 12:16

@borko - Zato što su na krilima Oluje imali jak kolektivni duh, a ne zato što su bolji fudbaleri. Vaspitavani od jaslica u duhu ustaštva, 90-ih su konačno ostvarili nezavisnost i borba u nacionalnom dresu je bila od životne važnosti. Srbi su posle višedecenijskog gubljenja nacionalnog identiteta, 90-ih dobili sankcije, satanizaciju, proterivanje iz svih Brozovih republika i pritisak sa svih strana da treba da se stidimo što smo Srbi. Vučić je dolaskom na vlast sve učinio da Srbi ponovo postaju Srbi i to se konačno odrazilo i na fudbal. Biće to sve bolje i bolje.

Ganz Nov

24.11.2021. 11:47

Srbija je iz utakmice u utaklicu sve bolja i bolja. To je nesporno. Medjutim ako se uzme period koji on navodi, onda mu je opaska apsolutno tacna. Do ove godine ništa značajnije nismo napravili a Hrvati jesu. To je činjenica i aluzija na ustaše zbog ne slaganja sa njegovim mišljenjem je potpuno deplasirana.

nemanja

24.11.2021. 12:53

Sta je problem ako se prizna da je neko bolji. Kao sto smo mi bolji od njih u kosarci, vaterpolu, odbojci, tenisu itd, oni u rukometu, fudbalu...

XaXaXa

24.11.2021. 13:19

Е, ако то каже једна таква фудбалска легенда у чијој земљи и најјачој лиги играју надалеко чувени клубови попут нпр. Дечића, Језера, Челика из Никшића, Ибра, Црвене стијене, ОФК Титограда, Отранта и осталих сличних Будућности - онда 100% мора да је баш тако! :):):):):)

Milos

24.11.2021. 13:39

Pa ako cemo realno, onda treba spomenuti da je ovaj mladi tim Srbije bio i bice zauvek Svetski prvak, sto nijedan hrvatski nikada nije bio niti ce biti. Ako cemo o klupskom takmicenju, Srbija opet ima Zvezdu kao sampiona Evrope i sveta, tako da mozemo da diskutujemo o kvalitetu igraca i timova sada i pre, ali da su hrvati ispred Srbije tesko. Ovaj tim Srbije trenutno vise vredi od hrvatskog, tako da i ti parametri govore za sebe. Opet sta je Srbija prosla zadnjih decenija i kako su stvari isle protiv nas, dobro je da smo jos uvek tu i da igramo fudbal uopste. Vreme Srbije u fudbalu tek dolazi.

bijeljinac

24.11.2021. 18:51

E moj Mirkasu. A secam se kad si zajedno sa Kolarovim, Banetom Ivanovicem, Bastom, Boskom, Dankom Lazovicem i ostalima igrao za mladu reprezentaciju SCG, kako si ponosno dizao 3 prsta posle gola koji si dao bas tim Hrvatima u barazu za EP u21. i kakve si izjave tada davao.