KATAI ZOVE DECU NA STADION: Protiv Kairata sam odigrao jednu od najboljih utakmica

Novosti online

23. 11. 2021. u 16:10

CRVENA zvezda u četvrtak dočekuje Ludogorec u 5. kolu Lige Evrope i crveno-beli u slučaju dobrog rezultata mogli da obezbede proleće na međunarodnoj sceni.

КАТАИ ЗОВЕ ДЕЦУ НА СТАДИОН: Против Каирата сам одиграо једну од најбољих утакмица

FOTO: FK Crvena zvezda

Šampion Srbije će sa tribina imati podršku mališana, pošto je klub kažnjen zbog ispada navijača na utakmici sa Midtjilandom. Ipak, Milan Borjan i drugovi su se već našli u ovakvkoj situaciji ove sezone. Bilo je to protiv Kairata i Zvezda je bila ubedljiva (5:0).

Jedan od najboljih igrača crveno-belih Aleksandar Katai jedva čeka da meč prvakom Bugarske počne.

- Svesni smo važnosti utakmice protiv Ludogoreca i daćemo naš maksimum da sve protekne u najboljem redu što se tiče igre i rezultata i da se posle meča radujemo. Nećemo igrati pred ispunjenim tribinama, ali ponovo ćemo imati podršku dece koja su bila fenomenalna protiv Kairata. Baš tada sam odigrao jednu od najboljih partija ove sezone, nadam se da to može da se ponovi protiv Ludogoreca. Sve u svemu, maksimalno smo usmereni na utakmicu i jedva čekamo početak - rekao je Katai.

Aleksandar Katai/FK Crvena zvezda

Ipak, sjajni dribler je svestan da je Ludogorec nezgodan rival.

- Dobro ih poznajemo, ne tako davno smo igrali protiv njih u Bugarskoj i pobedili. Dobra su ekipa, ne smemo da se opustimo zbog toga što smo ih savladali pre mesec dana. Bitno nam je da ostvarimo pozitivan rezultat, bod bi nam obezbedio prezimljavanje, a pobeda bi nas približila tome da osiguramo drugo mesto. Ipak, idemo meč po meč, iza nas su dve pobede, na pravi način smo započeli mini-ciklus i želimo tako da nastavimo. Još jednom, pozvao bih sve mališane da dođu na utakmicu i pruže nam podršku koja će nam biti od izuzetne važnosti - zaključio je vešti Katai.

Utakmica Crvena zvezda - Ludogorec igra se u četvrtak od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić". Crveno-beli su drugi na tabeli sa sedam bodova, bugarski klub zauzima poslednje četvrto mesto sa jednim bodom.

BONUS VIDEO: KUSTURICA POSLE POBEDE NAD PORTUGALOM: Bila je to lekcija iz fudbala kakvu mi nikada i nikome nismo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati