NADREALNA SCENA U LISABONU: Kad Japanac viče "Samo sloga Srbina spasava!"

D. N.

15. 11. 2021. u 18:36

SRBIJA se plasirala na Svetsko prvenstvo, pobeđena je Portugalija usred Lisabona sa 2:1, a delimične zasluge za to ima i jedan Japanac. I to ne bilo koji.

НАДРЕАЛНА СЦЕНА У ЛИСАБОНУ: Кад Јапанац виче Само слога Србина спасава!

Tanjug/AP

Podsetimo, iako su reprezentativci Srbije gubili već od drugog minuta, a Portugalcima predvođenim Kristijanom Ronaldom i remi odgovarao da prođu direktno na Mundijal, desio se antologijski preokret "otpisanih" u Lisabonu. Ne samo da su naši izjednačili, već su golom Mitrovića u 90. minutu i pobedili.

A uspeli su to i zbog taktike, i zbog "mentaliteta koji im je usedio selektor Dragan Stojković", kako su to umeli sami da istaknu posle meča, a uspeli su i - jer su fizički bili spremni.

Za njihovu kondiciju brine - Kacušito Kinoši. Japanski stručnjak, kog je Piksi uvrstio u stručni štab reprezentacije Srbije.

A Kinoši je umeo da proslavi uspeh u Lisabonu. I te kako.

On je na društvenim mrežama podelio snimak radosti "orlova" na samom terenu stadiona Benfike, a sve začinio sledećim komentarom:

- Hvala Bogu. Samo sloga Srbina spasava. Stvarno sam sve ovo doživeo u Lisabonu. Sad sledi put u Japan, da to podelim sa porodicom, počeo je japanski trener na engleskom jeziku, a objavu dovršio na srpskom: "Vidimo se uskoro. Vidimo se u Kataru".

Podsetimo, Mundijal na koji se Srbija plasirala održaće se 2022. godine u Kataru i biće prvo "zimsko Svetsko prvenstvo" u istoriji ovog sporta.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)