PORTUGALIJA MORA NA SVETSKO PRVENSTVO: Obistinile se crne slutnje po Srbiju (VIDEO)

Novosti online

12. 11. 2021. u 10:08

NEMA više puno dilema u “A” grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Portugalija i Srbija će u nedelju od 20.45 direktno da odluče ko će pravo u Katar na Mundijal, a ko u baraž.

ПОРТУГАЛИЈА МОРА НА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО: Обистиниле се црне слутње по Србију (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Iako imaju isti broj bodova na tabeli (17), Kristijano Ronaldo i družina mnogo bolje stoje, jer im odgovara i remi u Lisabonu zbog bolje gol-razlike.

A sve je moglo da bude drugačije. Ne samo da je Srbija iskoristila sjajnu partiju i slavila u Dablinu u septembru, već da sudija Hezus Hil Manzano u nadoknadi vremena nije sprečio akciju kod gola Iraca. 

Utakmica se na kraju završila 0:0, što i te kako odgovara Portugalcima, a Irci i mediji širom Evrope konstatuju da je situacija više nego sporna, čak većina tvrdi i da je gol regularan. 

Španski arbitar Hezus Hil Manzano prekinuo je akciju domaćina zbog sumnjivog faula nad golmanom Portugalije Ruijem Patricijom, a da je Ostrvljanima priznat gol, bivši prvak Evrope bi se našao u jako teškoj situaciji.

Tako su se obistinile crne slutnje da UEFA žestoko gura Portugaliju, pa su im tako poslali komšiju da sudi na Ostrvo, koji ih je i te kako spasao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

BEZ PROMENA: Julijan Nagelsman ostaje selektor Nemačke do kraja Svetskog prvenstva 2026.