DRAGOVIĆ NAJAVIO BOMBU NA MARAKANI: Verujem da će doći u Zvezdu, iako mu je otac partizanovac

Novosti online

01. 11. 2021. u 10:15

Aleksandar Dragović je bio gost emisije "Teme do Arene" koja se prikazuje na TV Arena Sport, i otkrio zanimljiv detalj o potencijalnom pojačanju Crvene zvezde na leto.

ДРАГОВИЋ НАЈАВИО БОМБУ НА МАРАКАНИ:  Верујем да ће доћи у Звезду, иако му је отац партизановац

FOTO: EPA

Dragović je priznao da je razgovarao sa saigračem iz reprezentacije Austrije Markom Arnautovićem o njegovom dolasku na Marakanu o čemu se spekulisalo tokom leta. 

- Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde - rekao je Dragović za TV Arena Sport.

- Počeo sam da razmišljam o dolasku na Marakanu pre godinu i po dana. Svi su znali da nisam zadovoljan u Leverkuzenu, pojavila se i korona, razgovarao sam sa agentom gde bi mogao da nastavim karijeru i odlučio sam da dođem ovde, gde mi je oduvek bila želja da zaigram. Trener Dejan Stanković je isto bio jedan od razloga što sam došao, on je imao svetsku karijeru i znao sam od njega mogu dosta da naučim - rekao je Dragović, te se osvrnuo na trku sa Partizanom:

- Igraju dobro, sezona je dugačka. Borićemo se da uzmemo titulu. Što se tiče derbija, bili smo bolji na početku, pogodili smo prečku, primili smo jeftin gol. U drugom delu utakmice igrali su na kontre i bili su opasniji, srećom postigli smo taj pogodak. Nismo pobedili, ali se nadam da ćemo uspeti na Marakani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)