ODLAZAK "NESPOSOBNE GLAVICE KUPUSA": Navijačima NJukasla konačno se ispunila želja, ali ko menja Brusa?

Novosti online

20. 10. 2021. u 14:30

NAVIJAČIMA Njukasla ispunila se prva želja posle preuzimanja kluba od strane Saudijskog državnog fonda - raskinut je ugovor sa menadžerom Stivom Brusom.

ОДЛАЗАК НЕСПОСОБНЕ ГЛАВИЦЕ КУПУСА: Навијачима Њукасла коначно се испунила жеља, али ко мења Бруса?

foto: epa

Iskusni stručnjak tim sa severa Engleske predvodio je od 2019. godine i sa klubom je zauzeo 12. i 13. poziciju u Premijer ligi.

Ove sezone Njukasl igra slabo, jer je posle osam kola na začelju tabele sa samo tri boda. 

Navijači „svraka” nikad nisu voleli nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda i jedva su čekali da mu vide leđa. 

Bio je meta uvreda navijača crno-belih sa severa Engleske, a poslednji nadimak koji su mu dali bio je "nesposobna glava kupusa".

- Mislim da je ovo moj poslednji posao u fudbalu. Nije bilo lako slušati uvrede navijača koji su želeli da ne uspem na ovom poslu - rekao je Brus nekoliko minuta nakon objave da nije više menadžer „svraka”.

Posle odlaska Brusa postavlja se pitanje njegovog naslednika, a kako prenose engleski mediji, novi vlasnici kluba iz Saudijske Arabije angažovaće Paula Fonseku.

Portugalac je u maju otišao iz Rome i od tada je bez kluba. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, navijači ne bi imali ništa protiv njegovog dolaska, mada bi više voleli da na klupi vide njegovog zemljaka Murinja ili Rafu Beniteza, a pominju se i imena Franka Lamparda i Stivena Džerarda.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024